De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Noua masina are un design retro la exterior si o tableta uriasa la interior

De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Noua masina are un design retro la exterior si o tableta uriasa la interior
  • De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul
  • Noua masina are un design retro la exterior si o tableta uriasa la interior
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un sistem de propulsie compus din doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea de 64 de kWh livreaza ambelor punti pana la 544 de cai - conform primelor informatii si detalii oficiale.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria recreata - cu aprobarea americanilor de la Ford, de Mustang Fastback, insa adevarul este ca nici farurile cu tehnologie LED nu vor trece intocmai neobservate. Afirmatie valabila - de ce nu, si in cazul jantelor din aliaj cu design unic.

De cealalta parte a portierelor - la interior, noua masina a britanicilor de la Charge Cars impresioneaza in special prin tableta uriasa a sistemului de infotainment, un display urias insotind, de asemenea, si instrumentele de bord digitale.

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un volan multifunctional cu trei spite, dar si scaune sport sau pornire de la buton - daca mai trebuia cumva precizat. Din peisaj nu lipseste nici consola centrala alungita - ce gazduieste, inutil de mentionat, comenzile cutiei de viteze.

Impresionanta reteta continua - dupa cum spuneam si la inceputul materialului, un sistem de propulsie compus din doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea de 64 de kWh, ce livreaza ambelor punti pana la 544 de cai putere.

Prin urmare - cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.9 secunde, in timp ce autonomia maxima nu depaseste 322 de kilometri. Durata de incarcare nu ramane - asemeni vitezei de top, decat un mister si o necunoscuta.

Compania Charge Cars va oferi impresionanta masina, conform primelor informatii si detalii oficiale, intr-o editie produsa in numai 499 de unitati - fiecare vanduta in schimbul unei sume ce porneste de la suma de 350.000 de lire.

Ford Mustang Fastback de la Charge Cars

Ford Mustang Fastback de la Charge Cars

Ford Mustang Fastback de la Charge Cars

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Ford Mustang Fastback de la Charge Cars
mai multe