De frica sa nu ramana fara cumparatori, Polestar a scazut considerabil pretul primului sau SUV. Cea mai ieftina varianta vanduta de suedezi costa acum cu peste 14.000 de euro mai putin decat o Tesla Model X

De frica sa nu ramana fara cumparatori, Polestar a scazut considerabil pretul primului sau SUV. Cea mai ieftina varianta vanduta de suedezi costa acum cu peste 14.000 de euro mai putin decat o Tesla Model X
  • De frica sa nu ramana fara cumparatori, Polestar a scazut considerabil pretul primului sau SUV
  • Cea mai ieftina varianta vanduta de suedezi costa acum cu peste 14.000 de euro mai putin decat o Tesla Model X
Distribuie pe Facebook

Echipata cu doua motoare electrice si un total de 489 CP, versiunea de 85.590 de euro a modelului Polestar 3 ofera atat un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora in numai cinci secunde, cat si o autonomie de pana la 631 km. Potrivit listei cu specificatii de ordin tehnic.

Ultima parte a lunii lui martie aduce o reducere semnificativa de pret pentru primul SUV din istoria companiei Polestar, conducerea producatorului suedez anuntand, la jumatatea saptamanii trecute, lansarea unei noi configuratii de baza.

Disponibila in schimbul unei sume minime de 85.590 de euro, noua optiune entry-level a modelului Polestar 3 dispune de doua unitati electrice, cu 489 de cai putere in dotare, de unde si o acceleratie de la zero la 100 de kilometri pe ora in doar cinci secunde, conform fisei cu caracteristici de ordin tehnic, aceasta facand referire si la o autonomie de pana la 631 km, daca mai era necesara o astfel de precizat.

Polestar 3

Noua versiune vanduta de suedezii de la Polestar isi va mai intampina cumparatorii si alaturi de o echipare standard extrem de generoasa, ce cuprinde inclusiv discuri de franare de dimensiuni mai mult decat generoase. De 400 de milimetri.

Aceeasi varianta disponibila in schimbul unei sume minime de 85.590 de euro vine si cu o suspensie activa, pe aer, faruri cu tehnologie LED si senzori de parcare. Lista dotarilor oferite fara costuri suplimentare continua cu instrumente de bord digitale si configurabile, scaune fata actionate electric, bancheta cu functie de incalzire, un sistem de climatizare cu reglare automata, pe trei zone, a temperaturii.

De asemenea, de la orizont nu lipsesc, important de mentionat, nici display-ul tactil masiv, de 14.5", camera video pentru mersul in marsarier, instalatia audio de inalta fidelitate, statia pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile.

Respectiva reteta se incheie, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu un numar considerabil de echipamente sinonime cu condusul semi-autonom, printre multiplele dotari gandite sa usureze semnificativ viata soferului regasindu-se, totodata, cruise control-ul adaptiv, franarea autonoma de urgenta, asistentul pentru monitorizarea unghiului mort.

Polestar 3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Polestar 3
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2024