De frica sa nu ramana fara cumparatori, Tesla a scazut considerabil pretul lui Model Y. Cea mai ieftina versiune vanduta de americani costa acum cu 4.250 de euro mai putin decat anul trecut

De frica sa nu ramana fara cumparatori, Tesla a scazut considerabil pretul lui Model Y. Cea mai ieftina versiune vanduta de americani costa acum cu 4.250 de euro mai putin decat anul trecut
  • De frica sa nu ramana fara cumparatori, Tesla a scazut considerabil pretul lui Model Y
  • Cea mai ieftina versiune vanduta de americani costa acum cu 4.250 de euro mai putin decat anul trecut
Distribuie pe Facebook

Echipata cu numai un singur motor, varianta de doar 42.990 de euro a respectivului automobil ofera o autonomie de pana la 455 de kilometri. Conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Ultima parte a lunii ianuarie aduce o ieftinire semnificativa pentru celebrul Model Y, americanii de la Tesla anuntand - la jumatatea saptamanii trecute, reducerea notei de plata pana la 42.990 de euro, daca vine vorba despre piata din Romania.

Suma in schimbul careia cumparatorii vor primi o unitate gandita sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de aproximativ 6.9 secunde.

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Reteta caracteristica versiunii RWD continua atat cu o viteza de top de 217 kilometri pe ora, cat si cu o autonomie de pana la 455 de kilometri - potrivit configuratorului destinat pietei din Romania, unde popularul Model Y este vandut de Tesla si intr-o...

... varianta Long Range - dotata cu doua motoare, cate unul pentru fiecare punte, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de circa 5.0 secunde, mai mult ori mai putin surprinzator.

Vanduta la preturi incepand de la suma de 49.990 de euro - daca vine vorba despre piata din Romania, aceeasi versiune de mijloc a celebrei Tesla Model Y promite si o viteza de top de 217 kilometri pe ora, si o autonomie de pana la 565 de kilometri.

In varianta de top, de 55.990 de euro, autoturismul in cauza ofera cumparatorilor doua unitati sinonime un 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.7 secunde, o viteza de top de 250 de kilometri pe ora si o autonomie de pana la 514 kilometri.

Tesla Model Y

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Tesla Model Y
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2024