Decizia luata de BMW in privinta navei amiral. Mai marii companiei au facut anuntul cu putin timp in urma

Decizia luata de BMW in privinta navei amiral. Mai marii companiei au facut anuntul cu putin timp in urma
  • Varianta 100% electrica
  • Anuntata de un oficial de rang inalt
  • Ar putea avea doua niveluri de echipare
Distribuie pe Facebook

Un oficial de rang inalt din cadrul BMW a vorbit recent, intr-o conferinta de presa, despre gama de propulsoare a noii generatii Seria 7. Se pare ca nava amiral a bavarezilor va avea un nou varf de gama...in ton cu vremurile in care traim.

Actuala generatie Seria 7 a debutat, daca iti vine sa crezi, in 2015 iar la inceputul anului trecut, nava amiral a bavarezilor a primit un facelift. Odata cu pachetul de imbunatatiri a venit si acea grila supradimensionata, cu 40% mai mare decat inainte, despre care vorbeste toata lumea.

BMW Seria 7 electric

BMW lucreaza deja la o noua iteratie pentru Seria 7, una care sa indrepte toate lucrurile pe care facelift-ul nu a reusit. Vestea cea mare este ca sedanul de lux al bavarezilor vine cu o surpriza pentru amatorii de masini prietenoase cu mediul inconjurator.

Daca actuala generatie a fost prima care sa poate fi comandata cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, viitorul Seria 7 va fi primul care sa le pune clientilor la dispozitie o varianta 100% electrica.

BMW Seria 7 electric

Anuntul a fost facut de Oliver Zipse, presedinte al consiliului de administratie din cadrul BMW, la conferinta de presa anuala.

"Urmatoarea generatie Seria 7 va fi disponibila cu patru variante de propulsoare: benzina, diesel, plug-in hybrid si 100% electric. Toate vor fi bazate pe o singura arhitectura. Varful de gama, cel mai puternic Seria 7, va fi 100% electric," a spus acesta.

BMW Seria 7 electric

Nu se stie inca denumirea pe care o va purta - unii pariza pe i7 - si nici ce performante va avea, dar au aparut informatii in presa potrivit carora bavarezii ar urma sa dezvolte doua niveluri de echipare.

BMW Seria 7 electric

Cel mai accesibil ar putea fi echipat cu sistemul de propulsie al lui i4 iar nivelul de top ar putea avea peste 650 de cai putere si o autonomie de circa 700 de kilometri, multumita unei baterii cu capacitatea de 120 kWh.

Distribuie pe Facebook
mai multe