Destul cat sa cumperi un BMW Seria 5 la mana a doua: Cea mai scumpa Dacie costa acum peste 26.000 de euro!

Destul cat sa cumperi un BMW Seria 5 la mana a doua: Cea mai scumpa Dacie costa acum peste 26.000 de euro!
  • Destul cat sa cumperi un BMW Seria 5 la mana a doua
  • Cea mai scumpa Dacie costa acum peste 26.000 de euro!
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de o unitate aspirata cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.6 litri, pe benzina. Care lucreaza alaturi de doua motoare electrice pentru un total sinonim cu 140 CP.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de-un an - inca din ultima parte a lui 2021, primul Jogger din istoria Dacia se vinde, zilele acestea, in multiple savori si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o versiune Jogger Extreme Hybrid 140 cu sapte locuri - respectiva masina pornind de la 25.500 de euro.

Dacia Jogger HYBRID 140

Suma care nu include insa si costul dotarilor optionale, lista cu pricina cuprinzand - potrivit configuratorului dedicat pietei auto din Romania, vopsea metalizata (Schiste Silver, Terracotta Brun, Lichen Kaki si Urban Grey, fiecare disponibila in schimbul unui pret de 460 de euro), pachet City (compus din senzori de parcare fata si spate, plus asistent pentru monitorizarea unghiului mort) de 200 de euro. Dar si o pereche de scaune fata cu functie de incalzire - insotita de o nota de plata de 150 de euro.

Optional este - conform informatiilor publicate pe site-ul distribuitorului local, si un pachet Techno, acesta din urma oferind, pentru cei 300 de euro perceputi, sistemul multimedia Media Nav cu un display central cu diagonala de opt inch. Cu un numar de sase difuzoare - comparativ cu patru, cate se regasesc in echiparea standard, si pachet harti.

Reteta caracteristica variantei Jogger Extreme Hybrid 140 culmineaza cu sistemul de propulsie de sub capota, respectiva aroma combinand o unitate aspirata cu patru cilindri in linie si capacitate de 1.6 litri - pe benzina, cu doua motoare electrice, plus o baterie de 1.2 kWh pentru un total sinonim cu 140 CP. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu o cutie automata revolutionara, un 0 - 100 de kilometri pe ora in 9.8 secunde, o autonomie de peste 900 de kilometri - daca mai trebuia precizat.

Dacia Jogger HYBRID 140

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Dacia Jogger HYBRID 140
mai multe