Dacia a prezentat oficial modelul care inlocuieste Lodgy si Logan MCV. Fa cunostinta cu primul Jogger din istorie!

Dacia a prezentat oficial modelul care inlocuieste Lodgy si Logan MCV. Fa cunostinta cu primul Jogger din istorie!
  • Dacia a prezentat oficial modelul care inlocuieste Lodgy si Logan MCV
  • Fa cunostinta cu primul Jogger din istorie!
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare nu reprezinta decat un mister, insa startul comenzilor a fost programat pentru luna noiembrie.

Versiunea imbunatatita a masinii comercializate de Dacia sub denumirea de Duster nu este singura mare noutate pe care anul 2020 a adus-o in gama marcii cu sediul la Mioveni. Dimpotriva, am putea spune: ultima parte a saptamanii curente marcheaza debutul primului Jogger din istoria producatorului regasit in portofoliul companiei Renault.

Anuntat in urma cu doar cateva momente, chiar in cursul diminetii zilei de astazi, inlocuitorul modelelor Lodgy si Logan MCV se remarca numaidecat prin partea din fata a caroseriei inspirata de actualul Sandero Stepway.

Dacia Jogger

Dacia Jogger

Seria asemanarilor continua la nivel de cabina, cu plansa de bord imprumutata de la automobilul mentionat si anterior. Spre deosebire insa de acesta, prima Dacie Jogger din istorie va fi disponibila la vanzare atat intr-o configuratie cu numai doua randuri de scaune si cinci locuri, cat si intr-o varianta cu trei randuri de scaune si sapte locuri.

Caracterizat de o lungime de 4.55 metri si un ampatament de 2.9 metri, respectivul model va oferi doua unitati la momentul lansarii, ambele de un litru: un TCe cu 110 CP si un ECO-G cu 100 CP, potrivit marcii de la Mioveni.

Prima Dacie Jogger din istoria producatorului auto regasit in portofoliul companiei Renault se va putea lauda, din 2023, si cu un sistem de propulsie hybrid. Insotit de o motorizare aspirata cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri, pe benzina, doua motoare electrice si o baterie de 1.2 kWh, dupa cum scrie si in comunicatul de presa.

Inlocuitorul masinilor comercializate sub denumirile de Lodgy si Logan MCV isi va face aparitia in shoowrom-uri abia in februarie 2022, insa lista cu dotari standard si optionale nu reprezinta, la randul ei, decat o necunoscuta.

Dacia Jogger

Dacia Jogger

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Dacia Jogger
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2021