Este inceputul unei noi ere. Cadillac prezinta oficial primul Escalade cu propulsie electrica din istorie. Noul model se lauda cu 750 de cai, jante pe 24 de inch si nu mai putin de 40 de boxe

Este inceputul unei noi ere. Cadillac prezinta oficial primul Escalade cu propulsie electrica din istorie. Noul model se lauda cu 750 de cai, jante pe 24 de inch si nu mai putin de 40 de boxe
  • Este inceputul unei noi ere
  • Cadillac prezinta oficial primul Escalade cu propulsie electrica din istorie
  • Noul model se lauda cu 750 de cai, jante pe 24 de inch si nu mai putin de 40 de boxe
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o baterie uriasa, de peste 200 kWh. Plus un display cu afisaj curbat si tehnologie LED, ce ocupa intreaga latime a plansei de bord.

Sfarsitul acestei saptamani marcheaza debutul unui nou autoturism de la Cadillac, celebrul producator american de automobile publicand - in cursul zilei de miercuri, primele fotografii si informatii oficiale ale impresionantului Escalade IQ. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni, abia din vara anului viitor, mult anticipatul SUV cu propulsie electrica de peste Ocean masoara 5.697 de milimetri in lungime, pe cand ampatamentul se invarte in jurul valorii de 3.46 metri, conform unui comunicat pus la dispozitia presei.

Cadillac Escalade IQ

Cadillac Escalade IQ

Disponibila la preturi incepand de la circa 130.000 de dolari - potrivit documentului mentionat si anterior, in paragraful precedent, spectaculoasa creatie pluseaza cu o putere de 680 ori 750 CP, in functie de modul de rulare selectat, astfel ca problema sprintului de la zero la 96 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un timp mai mic de cinci secunde. Multumita unei baterii cu capacitatea de peste 200 kWh, autonomia totala depaseste - spre marea bucurie a potentialilor cumparatori, pragul de 720 de kilometri.

Asamblat pe faimoasa platforma Ultium, primul Escalade cu propulsie electrica din istorie a mai pregatit si o suspensie adaptiva, pe aer, seria ingredientelor demne de precizat continuand - mai mult sau mai putin surprinzator, cu discuri de franare de 14.05 inch. Din peisaj nu lipsesc - se lauda oficialii de la Cadillac, nici grila iluminata, jantele pe 24 de inch, stopurile duble, acestora alaturandu-li-se un sistem avansat de directie integrala, o instalatie audio cu 40 de boxe AKG, un display curbat de 55 inch, scaune cu masaj, portiere cu deschidere / inchidere de la buton.

Cadillac Escalade IQ

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Cadillac Escalade IQ
mai multe