Este inceputul unei noi ere. Jeep prezinta oficial noul Avenger, primul sau SUV cu propulsie electrica. Cat costa

Este inceputul unei noi ere. Jeep prezinta oficial noul Avenger, primul sau SUV cu propulsie electrica. Cat costa
  • Este inceputul unei noi ere
  • Jeep prezinta oficial noul Avenger, primul sau SUV cu propulsie electrica
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 17 saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii octombrie, primul SUV cu propulsie electrica din istoria Jeep are, incepand de vineri, si un pret de vanzare. 37.000 de euro este, mai exact, suma minima pe care clientii noului Avenger o vor avea de achitat pe piata din Germania, acolo unde potentialii cumparatori vor fi intampinati de un numar de patru niveluri diferite de echipare: Avenger, Longitude, Altitude si Summit. Fiecare versiune ofera, oarecum inutil de mentionat, un motor cu 156 de cai putere si o baterie de 54 kWh, capabila sa asigure o autonomie de 389 - 404 kilometri, conform fisei cu specificatii tehnice.

In ceea ce priveste performantele in linie dreapta, problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un timp de aproximativ noua secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza maxima de 150 de kilometri pe ora, potrivit documentului precizat anterior. Cat despre echipamentele prezente in standard, pana si varianta de baza se bucura de faruri cu LED, de un display central cu diagonala de 10.25 de inch, de o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe cand configuratiile superioare pluseaza cu jante din aliaj, tapiterie din vinilin, scaune cu functie de incalzire, lumini ambientale.

Jeep Avenger

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Jeep Avenger
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Februarie 2023