Este inceputul unei noi ere. Lamborghini prezinta oficial noul Lanzador, primul model cu propulsie electrica din istoria companiei. Cum arata in realitate

Este inceputul unei noi ere. Lamborghini prezinta oficial noul Lanzador, primul model cu propulsie electrica din istoria companiei. Cum arata in realitate
  • Este inceputul unei noi ere
  • Lamborghini prezinta oficial noul Lanzador, primul model cu propulsie electrica din istoria companiei
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Un GT cu patru locuri, plus o garda la sol demna de un crossover sport, modelul in cauza ofera doua motoare pentru un total de peste 1.360 CP.

Anuntat in urma cu mai bine de trei saptamani si jumatate - inca de la sfarsitul lunii lui august, noul Lamborghini Lanzador nu mai necesita niciun fel de introductie ori prezentare; ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau glumi cu nimic.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, incepand abia din 2028, peste cinci ani, respectivul produs ia forma unui GT cu patru locuri, plus o garda la sol demna de un crossover sport - dupa cum mentionam inclusiv anterior.

Meniul caracteristic departamentului stilistic mai cuprinde, precizeaza Lamborghini, si jante pe 23 de inch, pe cand fisa cu specificatii de ordin tehnic a noului Lanzador culmineaza cu doua motoare electrice - cate unul pentru fiecare punte in parte.

La momentul actual, informatiile legate de performante si autonomie nu reprezinta - din pacate, decat un mare mister, singurul element cunoscut constand in puterea modelului cu pricina: peste 1.360 de cai, cu totii livrati rotilor de pe ambele punti.

Noul Lamborghini Lanzador se mai poate lauda, intr-un final, si cu suspensie activa - pe aer, discuri de franare masive, functie de vectorizare a cuplului, instalatie audio de inalta fidelitate, sistem multimedia cu displayuri in spatele scaunelor fata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2023