Este inceputul unei noi ere. Opel prezinta oficial primul Astra cu propulsie electrica din istorie. Cum arata in realitate

Este inceputul unei noi ere. Opel prezinta oficial primul Astra cu propulsie electrica din istorie. Cum arata in realitate
  • Este inceputul unei noi ere
  • Opel prezinta oficial primul Astra cu propulsie electrica din istorie
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la circa 41.990 de euro. Conform configuratorului local.

Dezvelit in premiera mondiala acum mai bine de doi ani, inca din vara lui 2021, cel mai recent Opel Astra din istorie isi intampina cumparatorii - in aceste zile, intr-o larga varietate de savori si configuratii. Printre multiplele optiuni pe care celebra companie din portofoliul Stellantis le pune la dispozitia clientilor se numara, pentru prima data, si o versiune complet electrica - respectiva reteta combinand un motor de 156 CP cu o baterie de 54 kWh.

Asa se face ca - cu acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de aproape 9.2 secunde, acul vitezometrului continuandu-si mai apoi incursiunea pana la o viteza de top limitata la 170 de kilometri pe ora, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic. Daca vine - in schimb, vorba despre autonomia totala, modelul de 1.736 de kilograme promite sa parcurga pana la 418 kilometri cu o singura incarcare.

Comercializat - cel putin pe piata din Germania, la preturi incepand de la 41.990 de euro, meniul cu pricina se incheie cu o echipare standard care cuprinde si faruri cu LED. Cu mentiunea ca fara costuri suplimentare mai sunt oferite - mai mult sau mai putin surprinzator, si jantele din aliaj cu un diametru de 18 inch, ceasurile de bord digitale, climatizarea cu reglare automata, pe numai o singura zona, a temperaturii, display-ul central de zece inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2023