Este inceputul unei noi ere. Renault lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1996. Noua generatie are un design retro la exterior si suport pentru baghete la interior

Este inceputul unei noi ere. Renault lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1996. Noua generatie are un design retro la exterior si suport pentru baghete la interior
  • Este inceputul unei noi ere
  • Renault lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1996
  • Noua generatie are un design retro la exterior si suport pentru baghete la interior
Distribuie pe Facebook

Oferit la preturi ce pornesc de la suma de 25.000 de euro, respectivul model isi va intampina cumparatorii alaturi de un sistem de propulsie suta la suta electric, cu pana la 150 de cai putere in echipare.

Deconspirat de cinci fotografii scapate - la sfarsitul anului trecut, pe internet, primul Renault 5 E-Tech din istorie a renuntat, marti, la aproape toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Construit pe noua arhitectura AmpR Small, autoturismul cu pricina se remarca in special prin multitudinea de elemente si detalii exterioare cu aspect retro, inspirate de celebrul Renault 5, cu mentiunea ca nenumarate priviri ar trebui sa atraga inclusiv interiorul, ce iese numaidecat in evidenta prin cosul pentru baghete - din rachita, creionat de Marguerite Herlant.

Renault 5 E-Tech

Renault 5 E-Tech

In cazul in care mai era necesara cumva o astfel de precizare, din peisaj nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici ceasurile de bord digitale si configurabile, cu un display color de 7.0 ori 10.1 inch in dotare, scaunele cu functie de incalzire, a la Renault 5 Turbo, statia pentru incarcare wireless a dispozitivelor mobile. Acestora li se alatura un sistem de infotainment cu Apple CarPlay si Android Auto, climatizare cu reglare automata - pe doua zone, a temperaturii, un volan sport.

Caracterizat de o lungime de doar 3.92 metri si un ampatament ce nu va depasi, se arata in comunicatul de presa, pragul de 2.54 metri, noul Renault 5 E-Tech a pregatit un motor electric cu pana la 150 de cai putere pentru un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, in mai putin de opt secunde. Asamblat in Franta, la Douai, mult anticipatul vehicul se va mai putea lauda si cu un acumulator litiu-ion de 40 ori 52 kWh pentru o autonomie de pana la 300 sau 400 de kilometri - mai indica documentul adus anterior in discutie.

Renault 5 E-Tech

Renault 5 E-Tech

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (69) Poze Renault 5 E-Tech
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2024