Noua masina de la Renault a ajuns mai devreme pe internet. Francezii nu au mai vandut acest model din 1996

Noua masina de la Renault a ajuns mai devreme pe internet. Francezii nu au mai vandut acest model din 1996
  • Noua masina de la Renault a ajuns mai devreme pe internet
  • Francezii nu au mai vandut acest model din 1996
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata de un motor cu 136 CP. Insotit de o baterie pana la 52 kWh.

Anuntata cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de cinci luni - inca de la inceputul verii lui 2023, mult anticipata versiune moderna a emblematicului Renault 5 a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, de anul viitor, noua generatie a legendarului autoturism de oras din Franta a fost desconspirat de cinci fotografii patent scapate acum numai cateva zile, chiar la sfarsitul saptamanii precedente, pe internet.

Din pacate, imaginile cu pricina nu sunt acompaniate de niciun fel de informatie ori detaliu tehnic, insa este de asteptat ca viitorii cumparatori sa fie intampinati si de o unitate cu 136 de cai putere - alimentata de un acumulator de doar 40 sau 52 kWh, de la caz la caz. Astfel, autonomia automobilului fabricat pe platforma CMF-B EV ar putea urca pana la pragul 400 de kilometri, cu precizarea ca performantele in linie dreapta - precum timpul caracteristic probei 0 - 100 de kilometri pe ora, nu ramane decat un mister de proportii.

Lista marilor necunoscute continua cu valoarea specifica vitezei de top si pretul de pornire - cu mentiunea ca noul Renault 5 E-Tech ar trebui sa isi intampine potentialii clienti alaturi de o nota de plata de minim 25.000 de euro. Impreuna cu o dotare de serie extrem de cuprinzatoare - care sa cuprinda, potrivit celor mai recente zvonuri si speculatii, inclusiv urmatoarele echipamente: faruri cu LED, jante cu diametrul de 16 inch, sase airbag-uri, franare autonoma de urgenta, ceasuri de bord digitale, aer conditionat.

Renault 5 E-Tech - Imagini patent

Renault 5 E-Tech - Imagini patent

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Renault 5 E-Tech - Imagini patent
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2023