Este inceputul unei noi ere. Rolls-Royce prezinta oficial noul Spectre, primul model cu propulsie electrica din istoria companiei. Cum arata in realitate

Este inceputul unei noi ere. Rolls-Royce prezinta oficial noul Spectre, primul model cu propulsie electrica din istoria companiei. Cum arata in realitate
  • Este inceputul unei noi ere
  • Rolls-Royce prezinta oficial noul Spectre, primul model cu propulsie electrica din istoria companiei
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Succesorul spiritual al extravagantului Phantom Coupe, mult anticipatul autoturism al marcii din Goodwood isi propune sa parcurga pana la 520 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei de 700 de kilograme.

Finalul anului 2022 marcheaza debutului primului Rolls-Royce cu propulsie complet electrica din istorie, exclusivistul constructor britanic de masini publicand, in cursul zilei de miercuri, nenumarate imagini si informatii cu privire la produsul pe care are de gand sa il vanda sub denumirea de Spectre. Pretul de pornire nu reprezinta, cel putin pentru moment, decat un mare mister, comunicatul oferit presei dezvaluind, in schimb, ca respectivul vehicul masoara peste 5.4 metri in lungime. Si dispune de un ampatament de 3.210 milimetri.

Promovat drept succesorul spiritual al celebrului Phantom Coupe, acelasi Spectre a mai pregatit, aparent, si un total sinonim cu 585 de cai putere, plus 900 de Newton-Metri, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de numai 4.5 secunde, impresionantul autoturism cu o greutate de aproximativ 2.975 de kilograme promitand si o autonomie de pana la 520 de kilometri, capacitatea bateriei ramand insa doar o necunoscuta uriasa.

Din punct de vedere vizual, primul Rolls-Royce cu propulsie electrica din istorie iese in evidenta printr-un design familiar, inspirat de sportivul Wraith, cu lista atractiilor exterioare debutand cu linia alungita a plafonului. Multiple priviri vor atrage si grila supradimensionata a radiatorului, dar si jantele din aliaj cu diametrul de 23 de inch sau stopurile verticale, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv patru scaune individuale, plafon si fete ale portierelor iluminate, instrumente de bord digitale. Si sistem multimedia de ultima generatie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2022