Este inceputul unei noi ere. Smart prezinta oficial primul sau SUV. Galerie foto completa

Este inceputul unei noi ere. Smart prezinta oficial primul sau SUV. Galerie foto completa
  • Este inceputul unei noi ere
  • Smart prezinta oficial primul sau SUV
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un sistem de propulsie cu doar unul ori chiar doua motoare in dotare ofera un total sinonim cu pana la 428 CP.

Anuntat cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de 12 luni, inca din primavara anului 2022, primul SUV din istoria Smart a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: compania detinuta, zilele acestea, de o asociere compusa din Geely si Mercedes a publicat recent, pe parcursul saptamanii precedente, peste 20 de imagini proaspete ale noului #1.

Smart #1 - Galerie foto

Smart #1 - Galerie foto

Smart #1 - Galerie foto

Comercializata la preturi incepand de la suma de 37.490 de euro, respectiva creatie combina, in varianta de baza, un motor cu 272 de cai putere si o baterie de 49 kWh pentru un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un interval de circa 6.7 secunde, fisa tehnica a versiunii cu pricina continuand cu o viteza de top de 180 km/h, in timp ce autonomia totala nu depaseste, mai mult sau mai putin surprinzator, 310 kilometri.

Primul SUV din istoria Smart, noul #1 ofera motorul cu 272 CP anterior mentionat si alaturi de o baterie de 66 kWh. Performantele acestei optiuni sunt identice, potrivit constructorului detinut, in prezent, de un joint venture Geely - Mercedes, cu cele ale configuratiei entry-level, principala diferenta constand in autonomia ce urca, acum, pana la pragul de 440 km, conform primelor informatii si detalii disponibile.

Lista variantelor puse la dispozitia cumparatorilor se incheie, intr-un final, cu doua versiuni echipate cu doua motoare si o baterie de 66 kWh, fiecare bucurandu-se de un total sinonim cu 428 de cai putere, astfel ca viitorii clienti vor experimenta un 0 - 100 km/h in 4.5 ori 3.9 secunde, la care se adauga, indiferent de alegerea facuta, o viteza de top de 180 de kilometri pe ora, plus o autonomie de pana la 400 km, mai mult sau mai putin surprinzator.

Noul #1 se mai poate lauda, fie in standard, fie in mod optional, si cu blocuri optice cu tehnologie LED, cu jante cu diametrul de 19 inch, din aliaj usor confectionate, cu scaune fata actionate electric. Cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc, ba dimpotriva, nici ceasurile de bord digitale, display-ul central cu diagonala de 12.8", instalatia de climatizare cu reglare automata, bancheta spate rabatabila fractionat.

Smart #1 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Smart #1 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2023