Este oficial: s-a lansat si in Europa! Noua masina americana are panouri solare la exterior si un display rotativ de 17.1 inch la interior! Cum arata in realitate

Este oficial: s-a lansat si in Europa! Noua masina americana are panouri solare la exterior si un display rotativ de 17.1 inch la interior! Cum arata in realitate
  • Este oficial: s-a lansat si in Europa!
  • Noua masina americana are panouri solare la exterior si un display rotativ de 17.1 inch la interior!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare vor porni de la aproximativ 41.560 de euro - potrivit ultimelor informatii si detalii.

Dezvelit in premiera mondiala la sfarsitul anului trecut si prezentat de curand - cu doar cateva zile in urma, publicului european, noul Fisker Ocean stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, impresionanta masina americana se remarca numaidecat prin contrastul dintre blocurile optice minuscule si spoilerele supradimensionate, intr-o stare de antiteza regasindu-se si geamurile cu aripile - ce gazduiesc jante din aliaj cu diametrul de pana la 22 de inch.

Fisker Ocean

Fisker Ocean

Lista atractiilor principale culmineaza cu panourile solare, daca mai era nevoie de o asemenea precizare, de la nivelul plafonului - respectivelor elemente alaturandu-li-se, de cealalta parte a portierelor, la interior, atat un volan cu design in doua spite, cat si un display rotativ cu o diagonala de 17.1 inch, aparent.

Conceput pentru a concura impotriva unor produse precum Tesla Model Y, acelasi Fisker Ocean se mai poate lauda si cu un set de faruri cu tehnologie LED, o pereche de scaune fata si bancheta spate cu incalzire, instrumente de bord digitale, lumini ambientale, incarcare wireless a telefonului mobil. Si - dupa cum precizam anterior, cu unul sau doua motoare electrice, proaspat lansata masina americana oferind - drept urmare, puteri maxime de 275, de 540 sau 550 de cai.

Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de 7.4, 4.2 sau 3.9 secunde, pe cand autonomia totala urca pana la valoarea de 630 de kilometri, asa cum scrie si in comunicatul de presa pentru piata din Europa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Fisker Ocean
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2022