Este oficial: s-a lansat si in Romania! Cat costa cea mai noua masina de la Skoda

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Cat costa cea mai noua masina de la Skoda
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Cat costa cea mai noua masina de la Skoda
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 17 inch. Plus climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg acum mai bine de sase saptamani, la jumatatea lunii aprilie a anului 2021, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de Skoda sub denumirea de Kodiaq a fost lansata recent - zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la putin peste 27.000 de euro.

In configuratia de baza, noua masina a pregatit un motor turbo de 1.5 litri si 150 de cai putere, pe benzina. Plus o cutie manuala cu sase rapoarte si, deloc surprinzator, un sistem de tractiune fata.

Skoda Kodiaq Facelift

Skoda Kodiaq Facelift

Cea mai ieftina versiune a gamei Kodiaq se mai bucura - in standard, si de jante din aliaj pe 17 inch sau climatizare cu reglare automata a temperaturii. De asemenea, fara costuri suplimentare mai sunt oferite si farurile Basic LED, stopurile Top LED si iluminarea ambientala cu, din nou, LED, potrivit Skoda.

Aceeasi reteta care porneste de la 27.114 euro cuprinde inclusiv sistem multimedia cu display de opt inch si opt boxe. Plus Adaptive Cruise Control, senzori de parcare spate, Front Assistant etc.

Pe piata din Romania, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de Skoda sub denumirea de Kodiaq se vinde in trei variante diferite de echipare: Ambition, Style si Sportline. Gama de motorizari este formata dintr-un 1.5 TSI de 150 CP, un 2.0 TSI cu 190 CP si - nu in ultimul rand, un 2.0 TDI de 150 ori 200 CP.

Noua masina vine la pachet, in functie de anumiti factori, cu o transmisie manuala si / sau automata cu dublu ambreiaj. Plus un sistem de tractiune fata ori integrala, potrivit configuratorului oficial.

Skoda Kodiaq Facelift

Skoda Kodiaq Facelift

Skoda Kodiaq Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Skoda Kodiaq Facelift
mai multe