Este oficial: s-a lansat si in Romania! Plafonul panoramic, ceasurile digitale si bordul din piele sunt standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Plafonul panoramic, ceasurile digitale si bordul din piele sunt standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Plafonul panoramic, ceasurile digitale si bordul din piele sunt standard
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si farurile cu LED, vopseaua metalizata, jantele din aliaj pe 19 inch, plus climatizarea automata, scaunele incalzite si incarcarea wireless a telefonului mobil.

Prezentata publicului larg inca de la sfarsitul verii anului 2021, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei comercializate de BMW sub denumirea de iX3 a fost lansata recent, chiar zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la putin peste 65.000 de euro, potrivit configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Acompaniata de doua motoare electrice si o putere maxima de pana la 286 de cai, livrata rotilor de pe ambele punti, respectiva masima are nevoie de 6.8 secunde, cu pedala de acceleratie la podea, pentru a sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

BMW iX3 Facelift

BMW iX3 Facelift

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu o viteza limitata electronic la 180 de kilometri pe ora, in timp ce bateria litiu-ion cu capacitatea bruta de 80 kWh asigura o autonomie de aproximativ 460 de kilometri. De cealalta parte, incarcarea de la 0 - 80 % dureaza 34 de minute la o statie rapida, de 150 kW, potrivit conducerii marcii BMW.

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 65.093 de euro, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei comercializate sub denumirea de iX3 vine extrem de bine echipata, dupa cum reiese si de pe site-ul importatorului local.

Intr-o alta ordine de idei, lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri si stopuri cu LED, vopsea metalizata, jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, dar si pachetul M Sport. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, printre multe altele, si senzorii de parcare, plafonul panoramic, ceasurile digitale, bordul din piele sintetica, scaunele incalzite.

BMW iX3 Facelift

BMW iX3 Facelift

BMW iX3 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze BMW iX3 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2021