BMW a asteptat peste 100 de ani ca s-o lanseze. Acum, nemtii ofera o versiune mult imbunatatita

BMW a asteptat peste 100 de ani ca s-o lanseze. Acum, nemtii ofera o versiune mult imbunatatita
  • BMW a asteptat peste 100 de ani ca s-o lanseze
  • Acum, nemtii ofera o versiune mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Noua masina va fi disponibila la vanzare, pe piata din Europa, incepand din aceasta toamna, conform oficialilor companiei producatoare.

Prezentat publicului larg in urma cu doar 13 luni, chiar la jumatatea verii anului 2020, primul BMW iX3 din istorie a primit de curand, la mijlocul saptamanii curente, un nesperat facelift. Anuntata acum cateva momente - in cursul dupa-amiezii zilei de astazi, versiunea imbunatatita a SUV-ului cu propulsie suta la suta electrica vine cu o parte frontala complet restilizata, inspirata de proaspat (re)lansatul X3.

Lista modificarilor operate de designerii bavarezi continua la nivelul partii din spate a caroseriei, acolo unde stopurile partial fumurii reprezinta principala atractie.

BMW iX3 Facelift

BMW iX3 Facelift

BMW iX3 Facelift

Inutil de mentionat, acelasi BMW iX3 Facelift se mai poate lauda, in plus, si cu unele imbunatatiri interioare, display-ul de 12.5 inch destinat sistemului de infotainment reprezentand una dintre marile noutati. Modificari mai mult sau mai putin vizibile au fost operate - de asemenea, si la nivelul volanului cu design in trei spite, dar si in dreptul instalatiei de climatizare cu reglare automata si player-ului audio.

Sub capota, clientii vor avea in continuare, la dispozitie, un motor electric cu 286 de cai putere si 400 de Newton-Metri pe puntea spate, insotit de o baterie de 80 kWh.

Conform nemtilor de la BMW, varianta imbunatatita a SUV-ului cunoscut publicului larg sub denumirea de iX3 reuseste, prin urmare, sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 6.8 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, noua masina atinge o viteza maxima limitata electronic - din motive extrem de evidente si deloc greu de inteles, la 180 de kilometri pe ora.

De cealalta parte, autonomia se invarte in jurul valorii de 460 de kilometri, pe cand durata de incarcare pentru parcurgerea a 100 de kilometri este de 10 minute.

BMW iX3 Facelift

BMW iX3 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze BMW iX3 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 August 2021