Este oficial: se lanseaza si in Europa! Noua masina de strada are 1.050 de cai sub capota si face suta la fel de repede ca un Bugatti de 2.4 milioane euro

Este oficial: se lanseaza si in Europa! Noua masina de strada are 1.050 de cai sub capota si face suta la fel de repede ca un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Este oficial: se lanseaza si in Europa!
  • Noua masina de strada are 1.050 de cai sub capota
  • Face suta la fel de repede ca un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean - pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la putin peste 77.000 de dolari, potrivit configuratorului oficial.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape un an si jumatate, mult anticipatul Lucid Air se pregateste sa treaca Atlanticul si sa isi faca fani inclusiv printre iubitorii de masini electrice din Europa. Au dezvaluit de curand, pe parcursul zilelor trecute, surse din interiorul producatorului american.

Conform respectivelor informatii, Germania urmeaza sa deschida lista tarilor de pe Batranul Continent de unde impresionanta alternativa la Tesla Model S va putea fi achizitionata, acesteia alaturandu-i-se ulterior - in ordine alfabetica, Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Islanda, Italia, Monaco, Spania, Suedia etc.

Lucid Air

Lucid Air

Lucid Air

In prezent, detaliile cu privire la pretul si performantele versiunii europene a noului Lucid Air nu reprezinta decat un mare un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa clientii de peste Ocean, din SUA, au la dispozitie trei variante diferite. Disponibile in schimbul a 77.400, 95.000 sau 139.000 de dolari.

Oferit sub indicativul Pure - se precizeaza pe site-ul oficial al companiei americane, meniul de baza aduce cu sine o putere maxima de 480 CP si, asemeni configuratiei intermediare pe nume Touring, cu 620 de cai de aceasta data, promite sa parcurga pana la 653 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei.

Spectaculosul Lucid Air este comercializat peste Ocean, in SUA, la momentul actual, si intr-o savoare Grand Touring, respectiva optiune bucurandu-se de serviciile unei herghelii formate din 1.050 de cai. Prin urmare, cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora dureaza 2.6 secunde.

Lucid Air

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Lucid Air
mai multe