Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Spring isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Spring isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Spring isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile. Plus un display de aproximativ opt inch pentru sistemul de infotainment, comenzi vocale si hotspot Wi-Fi.

Prima parte a lunii octombrie marcheaza debutul unui nou automobil cu propulsie suta la suta electrica. Prezentat publicului larg in urma cu doar cateva zile, la finalul saptamanii trecute, modelul pe nume Geometry EX3 impresioneaza in special prin pretul de vanzare, echivalentul unei sume de 7.900 de euro - potrivit comunicatului oficial de presa.

Caracterizata de o lungime de numai 4.005 milimetri, plus un ampatament de circa 2.48 metri, printre altele, respectiva reteta cuprinde inclusiv un motor cu ~95 de cai si 180 de Newton-Metri, conform companiei producatoare.

Geometry EX3

O baterie cu capacitatea de 37.23 kWh completeaza pachetul tehnic specific noului model pe nume Geometry EX3, acelasi automobil cu propulsie suta la suta electrica promitand si o autonomie maxima de pana la 322 de kilometri. Timpul caracteristic probei 0 - 100 km/h ramane o mare necunoscuta, insa incarcarea 0 - 80% tine sub 30 de minute.

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o caroserie in doua culori, plus accente contrastante de verde, instrumente de bord digitale si configurabile, un display de aproximativ opt inch pentru sistemul de infotainment s.a.m.d.

Disponibilitatea noului automobil cu propulsie suta la suta electrica va fi limitata, la inceput, la piata din China, oficialii companiei producatoare anuntand deja ca iau in calcul si exportarea modelului pe nume Geometry EX3. Ramane de urmarit si vazut daca respectiva reteta isi va face aparitia si pe Batranul Continent si, eventual, la ce pret de vanzare.

Geometry EX3

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2021