Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Spring isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Spring isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Spring isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un sistem de propulsie suta la suta electric dezvolta pana la 544 de cai putere. Plus 640 de Newton-Metri.

Prima jumatate a anului 2024 marcheaza debutul unui nou produs de la Dongfeng, celebra companie auto chineza anuntand - cu numai cateva clipe in urma, lansarea spectaculosului eπ 007. Disponibil deja spre comercializare - la preturi incepand de la echivalentul unei sume de 20.765 de euro, impresionantul vehicul ia forma unui sedan cu alura de fastback si lungimea de 4.8 metri.

Reteta specifica modelului cu ampatamentul de 2.915 milimetri continua, la nivelul departamentului exterior, cu o pereche de faruri duble, un plafon panoramic masiv si - mai mult sau mai putin surprinzator, un eleron retractabil. In timp ce meniul de la interior - intalnit de cealalta parte a portierelor cu deschidere verticala, cuprinde inclusiv un set de doua display-uri supradimensionate.

Totodata, de la orizont nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici scaunele fata cu functie de masaj, instalatia audio de inalta fidelitate - cu 20 de difuzoare in dotare, iluminarea ambientala ori volanul in doua spite. Daca - in schimb, vine vorba despre fisa cu caracteristici tehnice, noul Dongfeng eπ 007 isi va intampina cumparatorii in patru configuratii diferite.

Lista optiunilor oferite debuteaza cu un numar de doua versiuni insotite de cate un singur motor eletric - cu pana la 272 CP si 320 Nm, valori livrate doar rotilor spate, pe cand varianta condimentata cu doua unitati de propulsie se lauda cu 544 de cai putere. Plus 640 de Newton-Metri - de unde si un sprint de la zero la 100 km/h, cu acceleratia la podea, intr-un interval de 3.9 secunde.

In functie de alegerea facuta, autonomia urca - mai mult ori mai putin surprinzator, pana la 530, 620 sau 540 de kilometri. Daca nu este suficient, compania Dongfeng va lansa - pe viitor, o savoare EREV, unde un motor electric de 217 CP si 310 Nm se va alimenta, pe langa bateria cu capacitate de 28.39 kWh, de la o unitate de 1.5 litri, pe benzina, in patru cilindri, pentru a parcurge 1.200 de kilometri.

Dongfeng eπ 007

Dongfeng eπ 007

Dongfeng eπ 007

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dongfeng eπ 007
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2024