GREEN CAR EVENT 2011 - Bucuresti, 24-26 iunie

GREEN CAR EVENT 2011 - Bucuresti, 24-26 iunie
In perioada 24 - 26 iunie, Bucurestiul gazduieste GREEN CAR EVENT 2011, primul eveniment auto din Europa rezervat exclusiv masinilor ecologice. GREEN CAR EVENT se va desfasura la AFI PALACE COTROCENI si este deschis publicului larg.
Distribuie pe Facebook

Green Car Event 2011 este gandit ca un eveniment deschis cu misiunea de a aduce in atentia publicului cele mai "verzi" masini aflate in productie in prezent sau inca in stadiul de prototip. In spatiul amenajat eco vor fi expuse si explicate modele reprezentative din oferta BMW, MINI, Mercedes-Benz, smart si Lexus. La invitatia de a promova un viitor mai curat au raspuns afirmativ Michelin, Harmony Design si VB Leasing ca partener principal al evenimentului.

Prima editie a evenimentului gazduieste in premiera pentru Europa de est doua concepte cu propulsie integral electrica pe care expozantii le aduc in Romania doar pe perioada Green Car Event. Conceptele sunt 100% functionale si vor fi la dispozitia publicului pentru a fi testate in cateva sesiuni stabilite si anuntate dupa deschiderea oficiala ce va avea loc vineri, 20 iunie, la orele 12:00.

Programul celor trei zile cuprinde o serie de activitati interactive menite sa descifreze conceptele aparent complicate privind modul de functionare eco si sistemele alternative de propulsie. Pe langa prezentarile tehnice se ofera celor interesati si oportunitatea sa testeze modele electrice si hibrid cu plecare din parcarea complementara Green Car Event.

Publicul va avea tot timpul la dispozitie un colt verde inglobat in peisajul evenimentului iar in fiecare seara, incepand cu orele 20:00, se va organiza un concert live sustinut de un tanar artist roman specializat in peste 20 de instrumente de percutie. Green Car Event va oferi prin tragere la sorti 50 de premii eco puse la dispozitie de expozanti constand in cursuri specifice de condus eficient si experiente deosebite in domeniul propulsiilor hibrid si 100% electrice.

Prima editie Green Car Event prilejuieste si inaugurarea platformelor on-line greencarevent.ro si greencarevent.com pe care vor fi publicate permanent informatii privind desfasurarea evenimentelor si date despre tehnologii si modele auto ecologice.

Datorita interesului crescut pentru initiative ecologice la nivel mondial, o echipa a prestigioasei publicatii Financial Times va asigura, pe toata durata Green Car Event, un coverage complet al evenimentului deoarece este primul de acest gen organizat in Europa.

Green Car Event 2011 este un eveniment organizat de Ingenium Media.

Distribuie pe Facebook
mai multe