HUMMER se intoarce! Americanii anunta noi detalii despre SUV-ul cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota

HUMMER se intoarce! Americanii anunta noi detalii despre SUV-ul cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
  • HUMMER se intoarce!
  • Americanii anunta noi detalii despre SUV-ul cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
Distribuie pe Facebook

Debutul mult anticipatului automobil a fost programat chiar pentru sfarsitul acestei saptamani, respectiv data de 3 aprilie 2021.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de cinci luni si jumatate, primul Hummer din noua decada va fi disponibil - la vanzare - si intr-o a doua versiune de caroserie. Anuntata chiar saptamanile acestea, varianta SUV a pick-up-ului oferit de americanii de la GMC sub numele de Hummer EV va debuta peste doar cinci zile.

Inainte insa de a renunta la toate secretele sale, atat la cele de ordin tehnic, cat si la cele specifice departamentului estetic, mult anticipatul automobil a revenit in doua teasere complet diferite, care ofera o imagine asupra profilului lateral.

Cu un pas mai aproape de premiera sa mondiala, noul SUV GMC Hummer EV este asteptat sa ajunga in showrom-uri in diferite configuratii, cu doua sau trei motoare electrice sub capota. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numare - cel mai probabil - si un model cu 1.000 CP si 15.592 Nm pe ambele punti, evident.

Mult anticipatul automobil al americanilor ar trebui sa impresioneze, in plus, si prin tehnologiile din dotare, care vor cuprinde inclusiv directie integrala, suspensie pe aer, sistem de rulare semi-autonoma, instalatie audio marca Bose etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2021