HUMMER se intoarce! Americanii anunta noul SUV cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota

HUMMER se intoarce! Americanii anunta noul SUV cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
  • HUMMER se intoarce
  • Americanii anunta noul SUV cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul model va debuta in mai putin de trei saptamani si jumatate, chiar pe data de 3 a lunii aprilie.

Prezentat publicului larg inca din ultima parte a lui noiembrie 2020, noul pick-up cu pana la 1.000 CP si 15.592 Nm nu este singurul produs care va pune umarul la renasterea fenomenului Hummer. Ba dimpotriva: americanii de la GM pregatesc deja o versiune SUV a camionetei cunoscute sub denumirea de GMC Hummer EV.

Respectivul model va debuta oficial chiar la inceputul lunii viitoare, in data de 3, asa cum anunta un scurt material video publicat recent.

Acelasi teaser de aproximativ 40 de secunde scoate la iveala inclusiv o fotografie cu silueta versiunii SUV a pick-up-ului GMC Hummer EV. Care, daca mai era nevoie de o asemenea precizare, aduce aminte de vechiul Hummer H2, lansat pe piata acum circa doua decenii si disponibil exclusiv in compania unui benzinar cu opt cilindri.

La momentul de fata, specificatiile tehnice ale noului model nu reprezinta decat un mister, insa este evident cum va arata gama de motorizari.

Scurt si direct la subiect, versiunea SUV a camionetei cunoscute sub denumirea de GMC Hummer EV va oferi, la randul ei, un sistem de propulsie suta la suta electric. Cu pana la trei motoare, 1.000 CP si 15.592 Nm, asemeni pick-up-ului prezentat publicului larg inca din ultima parte a lui noiembrie 2020, fara nicio indoiala.

In plus, acelasi model programat sa debuteze oficial chiar la inceputul lunii viitoare ar trebui sa ofere si directie integrala, doua ecrane color etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2021