HUMMER se intoarce! Americanii anunta noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota

HUMMER se intoarce! Americanii anunta noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
  • Americanii anunta revenirea unei legende a lumii auto
  • Noul GMC Hummer EV va fi un pick-up cu propulsie electrica
  • Automobilul in cauza promite 1.000 de cai putere si 15.592 Nm
Distribuie pe Facebook

Botezat sugestiv GMC Hummer EV, automobilul in cauza va debuta oficial la sfarsitul acestei primaveri. In data de 20 a lunii mai.

Dupa o absenta de aproape un deceniu, brandul Hummer este pe cale sa revina. Sub forma de model in gama americanilor de la General Motors Company.

Anuntat chiar in cursul zilei de astazi, automobilul respectiv va lua forma unui pick-up cu propulsie complet electrica. De 1.000 de cai putere si 15.592 Nm.

Botezat sugestiv GMC Hummer EV, modelul in cauza se mai poate lauda si cu un timp de doar trei secunde pentru sprintul 0 - 96 km/h. Suna bine, nu-i asa?

Momentan, aspectul estetic ramane un mister. O prima imagine a automobilului cu pricina scoate insa la iveala o parte frontala impunatoare, a la H2.

In ceea ce priveste debutul oficial al modelului GMC Hummer EV, aceasta a fost programat pentru data de 20 a lunii mai. Dupa cum am precizat si anterior.

Cat despre momentul la care se va da startul vanzarilor, nu avem deloc vesti imbucuratoare. Noul automobil va ajunge in showroom-uri abia in 2021.

Sa concureze modele precum Tesla Cybertruck si R1T. Plus primul pick-ul cu propulsie complet electrica la care inginerii Ford lucreaza, din greu, in prezent.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2020