HUMMER se intoarce! Cum arata in realitate noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota

HUMMER se intoarce! Cum arata in realitate noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
  • HUMMER se intoarce!
  • Cum arata in realitate noul model
Distribuie pe Facebook

Anuntat la mijlocul saptamanii trecute, noul GMC Hummer EV stie cu siguranta cum sa impresioneze.

La aproape un deceniu de la ultimul exemplar produs si vandut, Hummer revine in centrul industriei auto. Alaturi de un design familiar, insa intr-o formula tehnica suta la suta noua si, in loc de companie de sine statatoare, ca model al GMC.

Programat sa ajunga pe strazi de anul viitor, mult anticipatul GMC Hummer EV iese in evidenta printr-o grila frontala iluminata, blocuri optice cu detalii si animatii speciale, plus aripi laterale proeminente.

Meniul specific departamentului exterior continua cu un plafon detasabil din sticla si anvelopele de 35 de inch, printre altele. La interior, in schimb, punctul principal de atractie il reprezinta configuratia cu doua display-uri de la nivelul bordului.

Din peisaj nu lipsesc insa nici instrumentele digitale si configurabile, sistemul audio cu 14 difuzoare de la Bose sau camerele video ce surprind imagini din pana la 18 unghiuri diferite, anunta americanii.

In compartimentul motor, noul GMC Hummer EV adopta doua sau trei unitati de propulsie, in functie de configuratia pentru care s-a optat. Valorile maxime variaza intre 625 CP si 10.333 Nm si 1.000 CP si 15.592 Nm, asa cum spuneam si anterior.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2020