HUMMER se intoarce! Americanii au scos in teste noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota

HUMMER se intoarce! Americanii au scos in teste noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
  • HUMMER se intoarce: americanii au scos in teste noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
  • Mult anticipatul automobil de peste Ocean va intra in productia de serie incepand cu toamna anului 2021
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul automobil de peste Ocean va intra in productia de serie incepand abia cu toamna anului viitor, potrivit ultimelor informatii si detalii oficiale prezentate publicului larg.

Unul dintre cele mai asteptate modele din ultimele 12 luni, noul GMC Hummer EV a debutat oficial in urma cu aproximativ sapte saptamani, alaturi de un design familiar si o reteta tehnica extrem de atipica. Formata exclusiv din optiuni electrice.

Programat sa intre in productia de serie din toamna anului viitor, mult anticipatul automobil de peste Ocean a revenit zilele acestea in atentia publicului, americanii anuntand debutul testelor in lumea reala.

Dupa cum precizam si anterior, noul GMC Hummer EV iese in evidenta, cel putin la nivelul exteriorului, printr-un design inspirat de camioneta H2 SUT. La interior, in schimb, respectivul model se remarca in special prin display-ul tactil, central, urias.

In acelasi plan tehnologic, mult anticipatul automobil de peste Ocean se mai poate lauda si cu instrumente de bord digitale, plus configurabile, instalatie audio cu 14 difuzoare de la Bose si multiple camere video.

Noul GMC Hummer EV vine cu nenumarate surprize si in dreptul motorizarilor, modelul americanilor oferind doar sisteme de propulsie suta la suta electrice. Cu pana la trei motoare, 1.000 CP si chiar 15.592 Nm pe ambele punti, ce este drept.

GMC Hummer EV in teste

GMC Hummer EV in teste

GMC Hummer EV in teste

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2020