I-a placut din prima, asa ca a mai cumparat una. Primele impresii de la volanul masinii

I-a placut din prima, asa ca a mai cumparat una. Primele impresii de la volanul masinii
  • Tesla a prezentat noul Model 3 in vara anului trecut
  • Automobilul american este oferit in doua versiuni de autonomie
  • Varianta de baza va intra curand in productia de
Distribuie pe Facebook

Masina care a reusit sa adune peste 100.000 de comenzi in mai putin de 24 de ore de la prezentarea oficiala a inceput sa ajunga pe strazi.

Printre primii clienti ai noii Tesla Model 3 se numara si publicatia americana Edmunds, care a platit 55.000 de dolari pe automobilul comandat. Este vorba de un exemplar cu autonomia de 498 km si mai multe dotari optionale - precum pachetul Premium Upgrades sau sistemul Autopilot.

Important de precizat, automobilul cu propulsie electrica din Silicon Valley a reusit sa le lase jurnalistilor de peste Ocean o impresie placuta, cu cateva exceptii. Mutarea tuturor functiilor si comenzilor in display-ul de 15 inch de la nivelul consolei centrale nu a fost o idee 100% buna.

Altfel, dupa cum spuneam si anterior, noua Tesla Model 3 are aproape tot ce ii trebuie pentru a fi un real succes. O ilustreaza perfect decizia unuia dintre sefii publicatiei americane Edmund dupa ce a condus masina: a comandat un exemplar si pentru acasa, potrivit acestuia.

Despre Tesla Model 3

Cel mai ieftin automobil al companiei din Silicon Valley a debutat oficial anul trecut, la sfarsitul lunii iulie, si a reusit sa adune peste 100.000 de comenzi in mai putin de 24 de ore de la prezentare. Oamenii s-au aratat incantati in special de autonomia mare si pretul mic de vanzare.

Versiunea de baza a noii Tesla Model 3, care nu a intrat inca in productia de serie, porneste de la 35.000 de dolari si poate parcurge pana la 354 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei. De cealalta parte, varianta de top pleaca de la 44.000 de dolari si face 498 de kilometri cu un "plin".

Din punct de vedere estetic, automobilul cu propulsie electrica al companiei din Silicon Valley impresioneaza in special prin interiorul minimalist, aproape fara butoane traditionale. Marea majoritate a functiilor este accesata prin intermediul display-ului tactil de 15 inch de la nivelul bordului.

Totodata, Tesla a luat decizia de a lasa noul Model 3 si fara vitezometru. Surprinzator este ca din meniu lipseste, totodata, si afisajul pe parbriz - nu se regaseste nici macar pe lista dotarilor optionale!, astfel ca soferul va trebui sa isi ia ochii de la drum pentru a vedea cu ce viteza ruleaza.

Tesla Model 3 de serie

Tesla Model 3 de serie

Tesla Model 3 de serie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Tesla Model 3 de serie
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2018