I se va spune si Bentley-ul saracului. Britanicii lanseaza primul model cu motor V6 din istorie

I se va spune si Bentley-ul saracului. Britanicii lanseaza primul model cu motor V6 din istorie
  • I se va spune si Bentley-ul saraculul
  • Britanicii lanseaza primul model cu motor V6 din istorie
Distribuie pe Facebook

Respectivul automobil este astfel nevoit sa se multumeasca cu doar 449 de cai putere si 700 de Nm sub capota.

Trecut, recent, printr-un facelift major, primul SUV din istoria Bentley se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta pe nume Hybrid, care gazduieste un V6 in compartimentul motor al modelului cunoscut sub denumirea de Bentayga.

Un V6 cu doua turbine si capacitatea de trei litri care, alaturi de o unitate electrica, livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 449 de cai putere, plus 700 de Nm, conform comunicatului oficial de presa.

Bentley Bentayga Hybrid

Bentley Bentayga Hybrid

Timpul necesar bifarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, dar si valoarea din dreptul vitezei de top raman, la momentul de fata, o mare necunoscuta. Seria marilor mistere specifice noului Bentley Bentayga Hybrid continua cu consumul de combustibil, compania producatoare anuntand doar autonomia totala.

Pe scurt, respectivul automobil poate parcurge pana la 862 de kilometri cu un singur plin, dintre care cel mult 49 de kilometri in modul suta la suta electric, fara a consuma vreun strop de carburant fosil.

Necunoscut este, de asemenea, si pretul de achizitie, oficialii companiei Bentley precizand, in schimb, ca noul Bentayga Hybrid se bucura in standard inclusiv de un sistem de infotainment de ultima generatie, cu display touchscreen de 10.9 inch. Compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si, in premiera absoluta, Android Auto.

Bentley Bentayga Hybrid

Bentley Bentayga Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Bentley Bentayga Hybrid
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2021