Noua masina e definitia luxului si opulentei. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua masina e definitia luxului si opulentei. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Noua masina e definitia luxului si opulentei
  • Ofera pastru scaune individual, plus masaj
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu 12 cilindri si doua turbine ar putea completa ulterior reteta respectiva.

Lansata oficial chiar la inceputul acestei luni, mult anticipata versiune imbunatatita a primului SUV din istoria companiei Bentley este oferita spre comercializare in nenumarate optiuni si configuratii. Printre optiunile pe care clientii noului Bentayga Facelift le au la dispozitie se numara inclusiv o varianta cu bancheta scaune spate individuale, capabile sa se incline pentru un maximum de confort.

Disponibila momentan doar alaturi de un motor V8, ce transforma ecuatia 0 - 100 km/h intr-o problema de numai 4.5 secunde multumita celor 550 CP livrati ambelor punti, impresionanta masina mai pune la dispozitia pasagerilor sai si alte elemente asociate luxului si opulentei, precum masaj, ventilatie, plus o tableta ce controleaza comenzile anumitor dotari.

Totodata, clientii versiunii cu patru locuri a noului Bentayga Facelift mai pot opta si pentru o consola spate dezvoltata de specialistii diviziei Mulliner, care aduce cu sine si un compartiment refrigerator pentru o sticla de 750 ml, dar si doua pahare Cumbria Crystal lucrate manual. Indeajuns pentru a renunta definitiv la condus si a pasa altcuiva cheile primului SUV din istoria companiei Bentley.

Pe langa configuratia prezentata in acest material, impresionanta masina cu motor V8 bi-turbo de patru litri si 550 CP - ce promite sa accelereze pana la o viteza de top de aproape 300 km/h - se mai vinde si in variante cu cinci sau chiar sapte scaune, reprezentand astfel alegerea ideala inclusiv pentru cele mai numeroase familii (cu un venit / buget considerabil).

Bentley Bentayga in patru locuri

Bentley Bentayga in patru locuri

Bentley Bentayga in patru locuri

Bentley Bentayga in patru locuri

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Bentley Bentayga in patru locuri
mai multe