I se va spune si Maybach-ul saracului. Nemtii lanseaza noul S 580 e cu motor de 3.0 litri si 367 CP

I se va spune si Maybach-ul saracului. Nemtii lanseaza noul  S 580 e cu motor de 3.0 litri si 367 CP
  • I se va spune si Maybach-ul saracului
  • Nemtii lanseaza noul S 580 e cu motor de 3.0 litri si 367 CP
Distribuie pe Facebook

Unitatii pe benzina, cu sase cilindri in linie, i se alatura, ce este drept, un propulsor electric, cu 110 kW, respectiva solutie traducandu-se printr-un total deloc neglijabil, de 510 CP.

Dezvelit publicului larg in urma aproximativ doi ani si jumatate, inca din prima parte a toamnei lui 2020, cel mai recent Mercedes S-Class din istorie se vinde, zilele acestea, in nenumarate forme, versiuni si - totodata, configuratii. Printre multiplele optiuni pe care nemtii de la Mercedes le pun la dispozitia cumparatorilor cu conturi generoasa in banca si - de asemenea, dare de mana, isi va face loc, in curand, si un model comercializat sub indicativul S 580 e, in compania unui sistem PHEV.

Mercedes-Maybach S 580 e

Lansata special pentru a concura impotriva unor nume precum Bentley Flying Spur Hybrid, controversata masina de lux se bucura de prezenta si serviciile unui motor I6 de trei litri si undeva in jurul a 367 de cai putere - pe benzina, unitatea cu pricina lucrand alaturi de un propulsor electric de circa 110 kilowati, alimentat de o baterie litiu-ion cu capacitatea de 28 de kilowati-ora pentru a livra persoanei aflate la volan nici mai mult, nici mai putin de 510 cai putere; prin urmare, primii 100 de kilometri pe ora vor veni dupa numai 5.1 secunde, pe cand viteza de top urca - cu acceleratia la podea, pana la 250 de kilometri pe ora.

Acelasi prim Mercedes-Maybach S 580 e din istorie se va mai putea lauda - extrem de surprinzator, tinand cont de greutatea si dimensiunile sale, si cu un consum de carburant de doar 0.8-1.0 litri la 100 de kilometri, secretul impozantului vehicul din gama nemtilor constand in modul de rulare EV disponibil pentru 100 de kilometri si pana la 140 de kilometri pe ora. Din meniu nu lipsesc - oarecum inutil de adaugat, nici dotarile si echipamentele premium, precum scaunele cu ventilatie si masaj.

Mercedes-Maybach S 580 e

Distribuie pe Facebook
mai multe