Imaginile care confirma ca primul cap tractor de la Tesla e de pe alta planeta. VIDEO

Imaginile care confirma ca primul cap tractor de la Tesla e de pe alta planeta. VIDEO
  • Primul cap tractor de la Tesla a fost surprins din nou in teste
  • Viitorul Semi a iesit pe strazi vopsit intr-o nuanta aprinsa de rosu
Distribuie pe Facebook

Viitorul Semi a fost surprins din nou in teste, de aproape, intr-o interesanta nuanta aprinsa de rosu.

Intrat intr-un con serios de umbra, primul cap tractor din scurta istorie a companiei Tesla a revenit zilele acestea pe buzele tuturor. Si totul dupa ce viitorul Semi a fost surprins intr-o noua serie de teste, intr-o interesanta nuanta aprinsa de rosu.

Din pacate, respectivul clip video nu vine cu niciun fel de informatie referitoare la vehiculul in cauza, drept pentru care vom reaminti cateva dintre detaliile esentiale publicate anterior. Precum faptul ca vor exista doua versiuni de performanta.

Propulsia va fi asigurata in ambele cazuri de cate patru motoare - toate montate pe puntea spate, insa numai varianta de top va parcurge pana la 800 km cu un singur plin. Configuratia de baza va avea, in schimb, o autonomie de doar 480 km.

Totodata, mai spune Tesla, noul Semi reuseste sa accelereze de la 0 la 96 km/h in numai 20 de secunde atunci cand tracteaza o incarcatura de peste 35.000 kg. Altfel, performantele in linie dreapta ale viitorului cap tractor ar fi si mai impresionante.

La final, tinem sa readucem aminte ca preturile de pornire ale vehiculului in cauza vor varia intre 150.000 si 180.000 de dolari, in functie de versiunea pentru care s-a optat. Important de mentionat, compania accepta deja comenzi si depozite.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2019