In Bucuresti s-a inaugurat prima statie pentru masinile electrice!

In Bucuresti s-a inaugurat prima statie pentru masinile electrice!
Daca ai o masina electrica si doresti sa iti faci cumparaturile in zona Unirii, poti parca masina intr-un loc special amenajat. Astazi a fost inaugurata prima statie cu 2 posturi special destinata masinilor electrice, in spatele magazinului Unirea.
Distribuie pe Facebook
Transelectrica si Mitsubishi au inaugurat astazi prima statie de alimentare a vehiculelor electrice din Romania, odata cu livrarea primei masini complet electrificate pe piata locala.
Statia este amplasata in fata sediului Transelectrica din zona Unirii din Bucuresti.
Totodata, astazi, Mitsubishi a livrat prima masina 100% electrica din Romania - modelul i-MIEV, catre primul cumparator, Asociatia CNR CIGRE. Aceasta este o asociatie profesionala nonprofit, afiliata la Consiliul International al Marilor Retele Electrice.

Incarcarea masinii dureaza intre 6 si 8 ore, costa intre 3 si 6 lei si este suficienta pentru 160 de kilometri. Potrivit reprezentantilor Mitsubishi, costurile pentru un kilometru parcurs cu un i-MiEV reprezinta 33% din cat ar costa benzina.

Statia este dotata cu doua puncte de incarcare. Accesul la prize se face prin intermediul unui card personalizat, iar plata energiei consumate se va face cu abonament, cu cardul, factura la sfarsitul lunii sau prin cartela pre-pay.

Distribuie pe Facebook
mai multe