In sfarsit, a scos-o cineva in teste! Cum se conduce masina cu display de 15 inch in loc de vitezometru

In sfarsit, a scos-o cineva in teste! Cum se conduce masina cu display de 15 inch in loc de vitezometru
  • Noua Tesla Model 3 a debutat in vara acestui an
  • Electrica americana porneste de la 35.000 de dolari
  • Autonomia totala este de 354 ori 498 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Noul automobil este disponibil la vanzare in doua versiuni diferite de putere, la preturi care pornesc de la 35.000 de dolari.

La mijlocul acestui an, Tesla a prezentat in fata lumii intregi cea mai ieftina masina a sa de pana acum. Se numeste Model 3 si este comercializata in doua versiuni diferite de putere.

Asa cum spuneam inclusiv pe-atunci, varianta de baza porneste de la 35.000 de dolari si se lauda cu o acceleratie de la 0 la 96 km/h in 5.6 secunde, plus o autonomie totala de 354 de kilometri.

De cealalta parte, modelul de top ofera in schimbul unei sume minime de 44.000 de dolari atat o acceleratia de la 0 la 96 km/h in 5.1 secunde, cat si o autonomie totala de 498 de kilometri.

Cea mai interesanta caracteristica a noii Tesla Model 3 o reprezinta insa, fara doar si poate, felul in care a fost creionat panoul de bord, cu un display de 15 inch in locul comenzilor clasice.

Modul in care "afecteaza" acest detaliu inedit viata la volanul automobilului american cu propulsie suta la suta electrica, ei bine... ne este prezentat chiar in urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2017