Inca o palma data nemtilor: Tesla lanseaza Model S Plaid, masina cu trei motoare electrice si peste 1.100 CP sub capota

Inca o palma data nemtilor: Tesla lanseaza Model S Plaid, masina cu trei motoare electrice si peste 1.100 CP sub capota
  • Inca o palma data nemtilor: Tesla lanseaza Model S Plaid, masina cu trei motoare electrice si peste 1.100 CP sub capota
  • Seria vestilor bune continua cu timpul mai mic de doua secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 96 km/h si autonomia maxima care depaseste 836 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu timpul mai mic de doua secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 96 km/h si autonomia maxima care depaseste 836 de kilometri, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Dezvelita oficial in cursul serii de ieri, dupa o lunga asteptare, noua Tesla Model S Plaid este o masina a cifrelor mari. Echipata cu un sistem de propulsie format din nu mai putin de trei motoare electrice, aceasta vine cu ceva mai mult de 1.100 CP pe ambele punti.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 96 km/h devine realitate dupa un timp mai mic de doua secunde, printre numerele si valorile pe care competitia le va avea de digerat regasindu-se inclusiv o viteza de top de 200 mph.

Oferita la preturi incepand de la aproape 140.000 de dolari, aceeasi Tesla Model S Plaid se mai poate lauda, in plus, si cu un sfert de mila parcurs in mai putin de noua secunde. Fisa cu specificatii tehnice culmineaza cu autonomia maxima de peste 836 de kilometri.

In ceea ce priveste dotarea standard, clientii se vor bucura inclusiv de tapiterie din piele de culoare neagra, jante cu diametrul de 19", incarcare wireless a telefonului mobil, scaune fata si bancheta spate cu functie de incalzire, instalatie audio de top etc.

Noua Tesla Model S Plaid va ajunge pe strazi abia in ultima parte a anului viitor, la timp pentru a da piept cu versiunea de performanta a gamei Lucid Air. Printre echipamentele optionale disponibile se afla si varianta Full Self-Driving a celebrului sistem Autopilot.

Tesla Model S Plaid - Configurator

Tesla Model S Plaid - Configurator

Tesla Model S Plaid - Configurator

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2020