Inca o palma data... tuturor: Noua Tesla Model S parcurge aproape 600 de KM cu un singur 'plin'

Inca o palma data... tuturor: Noua Tesla Model S parcurge aproape 600 de KM cu un singur 'plin'
  • Tesla anunta mai multe imbunatatiri pentru propulsia modelelor S si X
  • Optimizarile efectuate de inginerii americani cresc autonomia totala
  • Alte modificari includ o noua suspensie pe aer si Ludicrous Mode gratuit
Distribuie pe Facebook

Atat marile companii germane, cat si producatorii masinilor japoneze doar viseaza la ziua in care vor lansa pe piata o astfel de electrica.

Sfarsitul lunii aprilie aduce noi schimbari in gama Tesla, oficialii constructorului american de automobile cu propulsie (complet) electrica anuntand modificari semnificative la nivelul sistemului ce pune in miscare actualele modele S si X.

Chiar daca... capacitatea bateriei a ramas neschimbata, la 100 kWh, optimizarile efectuate de inginerii marcii din Silicon Valley ii permit versiunii imbunatatite a sedanului de peste Ocean sa parcurge 595 de KM cu o singura incarcare.

Anterior, autonomia variantei Tesla Model S Long Range era de 'doar' 539 de KM, astfel ca schimbarile operate de producatorul american de masini electrice la nivelul propulsiei se traduc printr-o crestere a autonomiei de peste 10%.

In cazul versiunii imbunatatite a modelului X Long Range, optimizarile efectuate de inginerii companiei cu sediul in Silicon Valley au ca rezultat final o crestere a autonomiei care arata in felul urmator: de la 474 de KM pana la 523 de KM.

Pe langa distanta mai mare pe care o pot parcurge acum cu o singura incarcare a bateriei de 100 kWh, clientii noilor Tesla Model S si Model X se vor bucura inclusiv de timpi de incarcare mai mici, potrivit informatiilor publicate de americani.

Totodata, oficialii producatorului din Silicon Valley mai anunta o serie de schimbari si la nivelul suspensiei pe aer, plus oferirea gratuita a celebrului Ludicrous Mode (o dotare optionala care, in mod normal, costa 20.000 de $) in anumite conditii.

Reimprospatarea gamelor Tesla Model S si Model X se incheie cu reintroducerea unei variante Standard Range, a carei autonomie totala se ridica pana la valoarea de 458, respectiv 402 KM cu o singura incarcare a pachetului de baterii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2019