Internetul le-a jucat o noua festa bavarezilor de la BMW. A 'scapat' prima imagine oficiala a viitorului i5

Internetul le-a jucat o noua festa bavarezilor de la BMW. A 'scapat' prima imagine oficiala a viitorului i5
  • Prima imagine a viitorului BMW i5 a scapat pe internet
  • Noul model prezinta un design inspirat de i3 si i8
  • Propulsia va fi 100% electrica, potrivit ultimelor zvonuri
Distribuie pe Facebook

A fost un sfarsit de saptamana mai putin reusit pentru compania BMW. Aceasta a 'pierdut' pe internet nu doar primele fotografii oficiale ale noului X7, ci si un material video care anunta lansarea unui i5.

BMW a pregatit pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt, eveniment ce se desfasoara in perioada 14 - 24 septembrie, doua modele extrem de interesante. Spre disperarea companiei bavareze insa, ambele au fost deconspirate de internet la sfarsitul acestei saptamani.

Daca ieri am primit ocazia de a studia in detaliu conceptul care anunta primul X7 din istorie, un SUV cu trei randuri de scaune si sapte locuri, astazi vom face cunostinta cu noul i5. Sau, mai corect spus, cu studiul de design care anticipeaza lansarea unui nou membru al familiei de modele verzi BMW i.

Asteptat sa ajunga in showroom-uri incepand cu anul 2019, cel din urma automobil va fi pozitionat in gama intre i3 si i8, de la care preia numeroase elemente de design. Sub capota vom intalni un sistem de propulsie complet electric, capabil sa asigure o autonomie de 500 - 700 kilometri, potrivit mai multor zvonuri.

Pretul viitorului BMW i5 ramane pentru moment un mare mister. De asemenea, ramane de vazut care vor fi competitorii modelului bavarez, daca acesta va lupta impotriva celebrei Tesla Model S sau va concura intr-un segment inferior, alaturi de o eventuala versiune pe baterii a lui Audi A6 / Mercedes E-Class.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2017