L-au surprins pentru prima oara pe strazi. Uite cum arata in persoana noul cap tractor de la Tesla

L-au surprins pentru prima oara pe strazi. Uite cum arata in persoana noul cap tractor de la Tesla
  • Primul cap tractor de la Tesla a debutat luna trecuta
  • Noul Semi ofera patru motoare electrice
  • Producatia de serie va demara peste doi ani, in 2019
Distribuie pe Facebook

Tesla a dezvaluit la mijlocul lunii noiembrie, in fata lumii intregi, primul cap tractor din istoria companiei. Se numeste Semi si ofera patru motoare electrice, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Sfarsitul acestui an a marcat o premiera absoluta pentru fanii Tesla. Compania din Silicon Valley a dezvaluit in cadrul unui eveniment special organizat la mijlocul lunii noiembrie, primul sau cap tractor.

Botezat Semi, vehiculul respectiv ofera patru motoare electrice, derivate din cele instalate pe noul Model 3. Astfel, acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza in numai cinci secunde, spun americanii.

Daca vine vorba despre autonomie, primul cap tractor din istoria Tesla promite sa parcurga pana la 800 de kilometri in regim de autostrada. Impresioneaza si timpul de incarcare a bateriei.

Potrivit companiei din Tesla, soferul lui Semi va trebui sa astepte doar 30 de minute pentru a putea parcurge 640 km. Si totul multumita noii retele pe care americanii au denumit-o Megacharger.

Intr-un final, primul cap tractor de la Tesla mai propune si o suita de sisteme de ultima ora. Iar acum ne referim la Automatic Emergency Braking, Automatic Lane Keeping sau Lane Departure Warning.

Noul Semi va intra in productie peste doi ani, in 2019, daca nu intervine nimic in planurile companiei din Silicon Valley. Dupa cum spunea si anterior, lista de comenzi a fost deja deschisa de americani.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2017