Lamborghini anunta lansarea primei electrice din istoria companiei. Noua masina va fi diferita de tot ce ofera italienii acum, pe piata

Lamborghini anunta lansarea primei electrice din istoria companiei. Noua masina va fi diferita de tot ce ofera italienii acum, pe piata
  • Lamborghini anunta lansarea primei electrice din istoria companiei
  • Noua masina va fi diferita de tot ce ofera italienii acum, pe piata
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc abia peste cinci ani, in 2028. Conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Prezentat publicului larg cu numai o singura saptamana in urma - chiar la inceputul lunii lui aprilie, extremul Lamborghini Revuelto marcheaza startul unui nou capitol in povestea italienilor. Primul model plug-in hibrid din istoria legendarului producator cu sediul in Bologna, concurentul lui Ferrari SF90 Stradale combina o unitate V12 de 6.5 litri - pe benzina, cu trei motoare electrice si o baterie de 3.8 kWh pentru 1.015 CP, un total sinonim cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratia la podea, intr-un timp de doar 2.5 secunde.

Inspirat de Sian, impresionantul automobil in doua portiere se mai poate lauda - de asemenea, si cu o viteza de top mai mare de 350 de kilometri pe ora, astfel ca lista atractiilor principale cuprinde inclusiv discuri de franare supradimensionate, cu un diametru de pana la 410 milimetri. Din peisaj nu lipsesc insa, dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic, nici sistemul de directie integrala, instalatia de climatizare automata sau ceasurile de bord digitale - condimentate cu un display color de dimensiuni generoase.

Atras de gustul electrificarii, Lamborghini planuieste, dupa lansarea primului model hibrid plug-in din istoria companiei, completarea ofertei cu un autoturism exclusiv pe baterii - controversata masina fiind asteptata sa isi faca apritia pe strazi peste o perioada de cinci ani, in 2028, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii. Din nefericire, informatiile cu privire la subiectul respectiv nu reprezinta, pentru moment, decat o mare necunoscuta, singurul lucru cert - confirmat de italieni, constand in faptul ca meniul in cauza va lua forma unui GT cu patru locuri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Lamborghini Revuelto
mai multe