Lexus dezvaluie noul LF-Gh, un concept hibrid cu aspect dramatic

In asteptarea Salonului Auto de la New York, eveniment ce urmeaza a debuta pe data de 22 aprilie, japonezii de la Lexus au dezvaluit noul LF-Gh, un concept hibrid ce se bucura de prezenta unui aspect de-a dreptul dramatic.
Distribuie pe Facebook

Considerat drept un urmas al actualului sedan GS, ultimul concept al companiei din Tara Soarelui Rasare masoara nu mai putin de 4.890 milimetri in lungime, 1.870 milimetri in latime, respectiv 1.450 milimetri in inaltime, in timp ce se poate lauda cu un ampatament de aproximativ 2.85 metri. De asemenea, noul Lexus LF-Gh Hybrid Concept aduce cu sine si o serie de noi elemente de design, ce isi vor face cel mai probabil aparitia si pe viitoarele modele de serie ale japonezilor. Printre principalele artificii notam prezenta unei grile frontale de dimensiuni mai mult decat generoase, acompaniata de blocuri optice cu LED-uri. De asemenea, jantele masoara nu mai putin de 20 inci, in timp ce restul aspectului exterior pare sa se inspire mai mult sau mai putin de la nava amiral LS. In ceea ce priveste interiorul, stim doar ca noul Lexus LF-Gh Hybrid Concept se bucura de prezenta unor materiale de calitate superioara.

Lexus dezvaluie noul LF-Gh, un concept hibrid cu aspect dramatic

Lexus dezvaluie noul LF-Gh, un concept hibrid cu aspect dramatic

Nici despre capitolul motorizare nu se cunosc prea multe detalii, insa cel mai probabil avem de-a face cu un tren de rulare hibrid semnat Toyota sau Lexus, ce transmite intreaga putere exclusiv rotilor spate.

Lexus dezvaluie noul LF-Gh, un concept hibrid cu aspect dramaticDistribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Lexus LF-Gh Hybrid Concept
mai multe