Masina Anului 2019 in Lume a primit o noua versiune. Jantele pe 20 de inch si plafonul panoramic sunt standard

Masina Anului 2019 in Lume a primit o noua versiune. Jantele pe 20 de inch si plafonul panoramic sunt standard
  • Masina Anului 2019 in Lume a primit o noua versiune
  • Jantele pe 20 de inch si plafonul panoramic sunt standard
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt oferite inclusiv scaunele fata cu functie de incalzire si instalatia audio de la Meridian.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani - cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din 2018, prima masina electrica de la Jaguar a primit de curand - saptamanile acestea, o noua versiune. Botezata mai mult sau mai putin sugestiv I-Pace Black, respectiva varianta vine cu nenumarate accente de negru atat la nivel de caroserie, cat si in cabina.

Numeroase vesti bune vin si dinspre lista cu dotari si echipamente standard - care cuprinde inclusiv faruri cu LED, jante pe 20 de inch, plafon panoramic, scaune cu actionare electrica si functii de incalzire si memorare a pozitiei, sistem de navigatie, tapiterie din piele, instalatie audio de la Meridian etc.

Disponibila la vanzare la preturi incepand de la 72.445 de lire sterline - cel putin pe piata din Marea Britanie, noua editie I-Pace Black de la Jaguar a pregatit - din punct de vedere tehnic, o configuratie cu doua motoare electrice si 400 de cai pe ambele punti. Suficient pentru ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa nu dureze - oficial, decat 4.8 secunde.

Alte detalii demne de mentionat cuprind o baterie cu capacitatea de 90 kWh, care ii confera masinii anuntate recent o autonomie maxima de 470 de kilometri, potrivit standardelor WLTP; in ceea ce priveste timpul de incarcare, 15 minute la o statie 100kW DC se traduc prin 127 de kilometri de condus.

Jaguar I-Pace Black

Jaguar I-Pace Black

Jaguar I-Pace Black

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2021