Masina care face Dacia Spring sa para din secolul trecut. Citroen prezinta oficial noul e-C3 cu motor de 113 CP, pret accesibil si productie in Europa. Galerie foto completa

Masina care face Dacia Spring sa para din secolul trecut. Citroen prezinta oficial noul e-C3 cu motor de 113 CP, pret accesibil si productie in Europa. Galerie foto completa
  • Masina care face Dacia Spring sa para din secolul trecut
  • Citroen prezinta oficial noul e-C3 cu motor de 113 CP, pret accesibil si productie in Europa
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Disponibila in schimbul unei sume minime de numai 23.300 de euro, respectiva creatie isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de o autonomie maxima de 320 de kilometri, anunta compania franceza in comunicatul pus la dispozitia presei de specialitate.

Introdusa cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de doua luni, inca de la sfarsitul toamnei trecute, cea dintai generatie a electricei e-C3 a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea Citroen a publicat recent - chiar la inceputul acestei saptamani, peste 90 de imagini proaspete cu exteriorul si, totodata, interiorul gamei concepute special pentru a concura cu Dacia Spring.

Citroen e-C3

Citroen e-C3

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pe parcursul anului 2024, reteta cu pricina isi va intampina cumparatorii dispusi sa achite o nota de plata de minim 23.300 de euro alaturi de un propulsor cu puterea de 113 cai, de unde si un sprint de la zero la 100 km/h - cu acceleratia la podea, in aproximativ 11 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la pragul de 135 de kilometri pe ora. Daca vine vorba - in schimb, despre autonomia maxima, ei bine, bateria de 44 kWh se traduce prin calatorii de pana la 320 km.

Comercializata in doua variante diferite de echipare, cea dintai generatie a familiei e-C3 se mai poate lauda si cu o dotare standard extrem de cuprinzatoare - inclusiv versiunea entry-level a citadinei lansate de Citroen pentru a concura cu Dacia Spring oferind, fara costuri suplimentare, faruri cu LED, jante pe 16 inch, sase airbaguri, o instalatie de aer conditionat. Si - nu in ultimul rand, sistemul Head Up Display.

Citroen e-C3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (92) Poze Citroen e-C3
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2024