Masina care face suta in mai putin de doua secunde s-a vandut aproape in totalitate

Masina care face suta in mai putin de doua secunde s-a vandut aproape in totalitate
  • Productia noului Rimac C_Two a fost vanduta aproape in totalitate
  • Clientii au cheltuit peste 600.000 de dolari numai pe optionale
  • Pretul de pornire al modelului de 1.914 CP a fost fixat la 2.1 milioane $
Distribuie pe Facebook

Cumparatorii au cheltuit peste jumatate de milion de dolari numai pe optionale, potrivit directorului de vanzari.

In urma cu mai putin de o luna, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Geneva in perioada 8 - 18 martie, compania Rimac dezvaluia in fata publicului larg, cu surle si trambite, noul model C_Two.

Acompaniat de un sistem de propulsie complet electric, compus din patru motoare care dezvolta impreuna putin peste 1.900 de cai putere, urmasul celebrului Concept_One promite sa accelereze de la 0 la 96 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 1.85 secunde.

Si mai impresionanta este insa parca valoarea din dreptul vitezei maxime - undeva in jurul a 412 kilometri pe ora, noul Rimac C_Two depasind din acest punct de vedere inclusiv automobile precum Bugatti Veyron.

Rimac C_Two

Rimac C_Two

Dar performantele in linie dreapta reprezinta doar o mica parte din farmecul modelului care inlocuieste celebrul Concept_One; vestile bune continua cu autonomia totala de aproximativ 650 de kilometri si, totodata, sistemul de rulare autonoma de nivel patru din cinci.

Tinand cont de caracteristicile sale si in special de tehnologia instalata de compania Rimac la bordul noului C_Two, nu este deloc de mirare ca nota de plata a acestuia... porneste la 2.1 milioane dolari.

Chiar si asa, urmasul celebrului Concept_One nu duce lipsa de clienti, directorul departamentului de vanzari dezvaluind cu ocazia Salonului Auto aflat in plina desfasurare la New York ca aproape toate cele 150 de exemplare planificate pentru productie au fost deja cumparate.

Mult mai interesant este insa ca, potrivit lui Kreso Coric, persoanele care au achizitionat noul model Rimac C_Two au investit sume serioase de bani si in optionale: peste 600.000 de dolari.

Rimac C_Two

Rimac C_Two

Rimac C_Two

Rimac C_Two

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Rimac C_Two
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2018