Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central de dimensiuni generoase, scaune incalzite, si - oarecum inutil de adaugat, instalatia de climatizare cu reglare automata.

Mercedes GLC - Galerie foto

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 19 saptamani, inca din prima parte a lunii iunie, cea mai recenta generatie a celebrei game vandute de Mercedes sub numele de GLC isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in nenumarate savori si arome. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia persoanelor cu dare de mana se regaseste, mai nou, si o varianta comercializata sub indicativul GLC 300 d 4Matic, respectiva versiune mizand pe serviciile unui propulsor diesel de doi litri - cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, sinonim cu o putere maxima de 292 de cai. O transmsie automata in noua rapoarte completeaza, alaturi de faimosul sistem de tractiune integrala cunoscut sub denumirea 4Matic, fisa cu specificatii tehnic, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 6.3 secunde.

Disponibila si pe piata din Romania, in schimbul unei sume minime de circa 67.990 de euro, reteta caracteristica SUV-ului cu pricina continua cu o viteza de top de 243 de kilometri pe ora si un consum mediu de 5.6 - 6.2 litri la 100 de kilometri. In ceea ce priveste echiparea standard, din meniu nu lipsesc - dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic, nici farurile cu tehnologie LED, jantele cu diametrul de 19 inch, realizate din aliaj, tapiteria din piele sintetica, plus microfibra, volanul sport, scaunele fata cu functie de incalzire, camera video pentru mersul cu spatele, instrumentele de bord digitale, display-ul central de dimensiuni generoase, incarcarea wireless a telefonului mobil, airbagul central, instalatia de climatizare cu reglare automata sau luminile ambientale, de exemplu.

Mercedes GLC - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (245) Poze Mercedes GLC - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2022