Masina care poate muta muntii din loc. Cuplul maxim depaseste 1.057 Nm

Masina care poate muta muntii din loc. Cuplul maxim depaseste 1.057 Nm
  • Masina care poate muta muntii din loc
  • Cuplul maxim depaseste 1.057 Nm
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune cuprinde inclusiv un 0 - 96 de kilometri pe ora intr-un interval mai mic de 4.5 secunde.

Lista companiilor care ofera inclusiv o camioneta cu propulsie suta la suta electrica creste de la o zi la alta, inceputul noului an marcand debutului primului Chevrolet Silverado EV din istorie. Construita pe aceeasi platforma precum GMC Hummer EV, respectiva masina va fi disponibila in doua configuratii diferite.

Comercializata sub indicativul WT, versiunea de baza pune la bataie un total de 510 cai si 833 Nm, printre caracteristicile specifice variantei entry-level a pick-up-ului pe baterii din portofoliul producatorului de peste Ocean numarandu-se si o capacitate de tractare de 3.628 de kilograme.

Chevrolet Silverado EV

Chevrolet Silverado EV

Prima camioneta cu propulsie suta la suta electrica de la Chevrolet se va mai vinde, de asemenea, si intr-o configuratie RST. Care ii va conferi noului Silverado EV un set de valori maxime sinonim cu pana la 664 de cai si peste 1.057 Nm, asa cum scrie in comunicatul de presa publicat de constructorul american.

Aceasta ultima formula ii va permite respectivei masini sa se laude, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic, atat cu un timp mai mic de 4.5 secunde pentru proba 0 - 96 de kilometri pe ora, cat si cu o capacitate de tractare deloc neglijabila, de 4.535 de kilograme, daca mai trebuia precizat.

Oferita in schimbul unei sume ce poate depasi, in unele cazuri, pragul de 100.000 de dolari, noua camioneta cu propulsie suta la suta electrica Chevrolet Silverado EV promite sa impresioneze si prin pachetul tehnologic disponibil. Ce cuprinde display central de 17 inch, suspensie pe aer, directie integrala s.a.m.d.

Chevrolet Silverado EV

Chevrolet Silverado EV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (67) Poze Chevrolet Silverado EV
mai multe