Masina cu cel mai mare display din industrie. Cat costa in Europa

  • Chinezii prezinta la Frankfurt masina cu cel mai mare display din industrie
  • Electrica Byton M-Byte are un ecran central cu diagonala de 48 de inch
  • Pretul net pentru piata auto din Europa se ridica la 45.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata fie de unul, fie de doua motoare electrice, in functie de nivelul de performanta pentru care clientul a optat.

La aproape un an si jumatate de la prezentarea versiunii concept, start-up-ul chinez Byton a adus in fata lumii intregi varianta de productie a masinii cu display de 48 de inch. Noul Byton M-Byte, caci el este vorba in acest material, porneste in Europa de la aproximativ 45.000 de euro - pret net, fara taxe incluse.

Dezvelit in premiera publica cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt, modelul companiei asiatice vine in doua configuratii extrem de diferite.

Avem, pentru inceput, versiunea de baza cu un singur motor electric - montat pe puntea spate, si o baterie de 72 kWh, a carei fisa tehnica include o putere maxima de 272 de cai, plus o autonomie totala de 360 de kilometri (WLTP). Pentru clientii care isi doresc ceva mai mult decat atat, solutia o reprezinta...

... varianta de top, care vine cu doua motoare electrice (cate unul pentru fiecare punte) si o baterie de 95 kWh, pentru o putere de 408 CP si pana la 435 km autonomie.

In ceea ce priveste partea estetica, noul Byton M-Byte nu difera decat foarte putin comparativ cu conceptul prezentat in urma cu aproximativ un an si jumatate, in cadrul CES 2018. Si de aceasta data, principalul element de atractie il reprezinta display-ul principal de la interior, cu o diagonala uriasa de 48 de inch.

Totodata, automobilul start-up-ului chinez Byton mai ofera o serie de ecrane color si aparent tactile inclusiv la nivel de volan sau cotiera, plus in spatele scaunelor fata.

Byton M-Byte - Poze de la Frankfurt

Byton M-Byte - Poze de la Frankfurt

Byton M-Byte - Poze de la Frankfurt

Byton M-Byte - Poze de la Frankfurt

Byton M-Byte - Poze de la Frankfurt

Byton M-Byte - Poze de la Frankfurt

Byton M-Byte - Poze de la Frankfurt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Byton M-Byte - Poze de la Frankfurt
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2019