Masina cu cel mai spectaculos interior din industrie. Face Mercedes S-Class sa para din secolul trecut

Masina cu cel mai spectaculos interior din industrie. Face Mercedes S-Class sa para din secolul trecut
  • Masina cu cel mai spectaculos interior din industrie
  • Face Mercedes S-Class sa para din secolul trecut
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un ecran extensibil - instalat la nivelul plansei de bord.

O noua companie italiana si-a anuntat de curand, cu doar trei zile in urma, intrarea pe piata masinilor cu propulsie suta la suta electrica, primul autoturism asteptat sa poarte semnatura specialistilor marcii Aehra din Milano luand forma unui SUV care ar trebui sa se remarce - la nivelul departamentului exterior, in special prin detaliile nonconformiste ale caroseriei. Precum portierele cu deschidere verticala.

Aehra SUV

Aceeasi neobisnuita creatie - asteptata sa intre in productia de serie peste circa doi ani, pana la finalul lui 2025, promite sa impresioneze si prin elementele prezente in cabina, acolo unde seria vestilor bune culmineaza cu un ecran la fel de lat precum plansa de bord, extensibil.

Disponibila, teoretic, la preturi incepand de la 160.000 - 180.000 de dolari, viitoarea masinarie de la Aehra promite va mai oferi si un ampatament de aproximativ 3.000 de milimetri, plus patru sau cinci locuri. Nu vor lipsi din peisaj nici tapiterie din piele ori ornamentele din aluminiu - printre caracteristicile puse la dispozitia pasagerilor urmand a se numara si scaunele multifunctionale, luminile ambientale etc.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic nu reprezinta - la momentul actual, decat o mare necunoscuta si un mister de proportii, oficialii start-up-ului din orasul italian Milano promitand un sistem de propulsie capabil sa asigure ocupantilor o autonomie, cu o singura incarcare, de 800 de kilometri.

Aehra SUV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Aehra SUV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2023