Masina cu cel mai spectaculos interior din industrie. Nu este un Mercedes S-Class!

Masina cu cel mai spectaculos interior din industrie. Nu este un Mercedes S-Class!
  • Noua companie chinezeasca Human Horizons prezinta modelul HiPhi 1
  • Este vorba despre un SUV cu design spectaculos si propulsie electrica
  • Productia de serie demareaza exact peste doi ani, in cursul lui 2021
Distribuie pe Facebook

Spectacolul vizual se extinde la nivel de exterior, acolo unde caroseria in cinci portiere vine cu suicide doors si un plafon complet atipic.

Un nou start-up auto din China pregateste zilele acestea asaltul asupra segmentului destinat modelelor cu propulsie alternativa, primul proiect al a companiei Human Horizons luand forma unui SUV pe nume HiPhi 1.

Nu denumirea conteaza insa in cazul de fata, masina producatorului asiatic urmand a fi tinuta minte mai degraba pentru modul inedit de deschidere a usilor, care combina doua concepte diametral opuse: suicide, plus gullwing doors.

Human Horizons HiPhi 1

O nebunie vizuala caracterizeaza inclusiv lista cu ingrediente specifica retetei interioare, prototipul in cauza mizand pe o plansa de bord incarcata cu display-uri color, de dimensiuni mai mult decat generoase - atat verticale, cat si orizontale.

Asa cum ii sta bine unui automobil de ultima generatie, primul proiect al a companiei Human Horizons este pus in miscare de un sistem de propulsie complet electric, care ofera in configuratia de top doua motoare de cate 272 CP.

Totodata, atunci cand este echipat cu cea mai mare baterie instalata de inginerii producatorului chinezesc, noul HiPhi 1 se mai poate lauda si cu un sprint de la 0 la 96 km/h in 3.9 secunde, plus o autonomie maxima de pana la 600 km.

Daca mai era nevoie de precizat, modelul cu pricina mai beneficiaza si de faruri inteligente, care pot proiecta diferite simboluri, de un sistem avansat de rulare autonoma, dar si de recunoastere faciala sau chiar a mirosurilor din cabina.

In cazul in care totul decurge conform planurilor din prezent, primul proiect al a companiei Human Horizons va intra in productia de serie peste doi ani, in 2021, cu mentiunea ca nu exista inca o decizie cu privire la o lansare europeana.

Human Horizons HiPhi 1

Human Horizons HiPhi 1

Human Horizons HiPhi 1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Human Horizons HiPhi 1
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 August 2019