Masina cu display curbat de 33 de inch. Primele imagini si detalii despre versiunea de serie au fost publicate chiar acum

Masina cu display curbat de 33 de inch. Primele imagini si detalii despre versiunea de serie au fost publicate chiar acum
  • Masina cu display curbat de 33 de inch
  • Primele imagini si detalii despre versiunea de serie au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Lista de comenzi va fi deschisa peste doar cateva luni, insa primele exemplare nu vor ajunge pe strazi mai devreme de anul 2022.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt luni, inca din prima parte a verii anului 2020, impresionanta creatie cunoscuta sub numele de Cadillac Lyriq a revenit, saptamana aceasta, in atentia tuturor devoratorilor de masini si tehnologie de ultima ora. Motivul: compania producatoare a publicat, intr-un final, chiar zilele trecute, mai multe fotografii si, daca mai trebuia cumva precizat, primele informatii despre versiunea de serie.

Acompaniata de o lungime care se apropie de pragul de cinci metri si caracterizata de o latime de aproximativ 1.977 de milimetri, varianta de productie a conceptului mentionat anterior iese in evidenta printr-un aspect exterior extrem de familiar, cu o grila frontala partial iluminata si faruri cu LED pozitionate verticale.

Cadillac Lyriq

Cadillac Lyriq

Cadillac Lyriq

Totodata, aceeasi versiune de serie a impresionantei creatii cunoscute sub numele de Cadillac Lyriq mai propune si o pereche de stopuri cu design nonconformist, dar si un set de jante cu diametrul de pana la 22 de inch, seria elementelor principale de atractie continuand cu luneta inclinata pentru un plus de sportivitate si plafonul de culoare neagra. Disponibil, cel mai probabil, in mod optional, contracost, pentru o suma inca neanuntata.

Daca vine vorba, in schimb, despre pachetul caracteristic departamentului interior, varianta de productie a conceptului mentionat anterior, meniul pus la dispozitia viitorilor clienti cuprinde inclusiv un display curbat cu diagonala de 33 inch si peste un miliard de culori, la care se adauga un sistem audio cu 19 boxe AKG.

Sub capota, mult anticipata versiunea de serie a impresionantei creatii cunoscute sub numele de Cadillac Lyriq va oferi, initial, doar un motor electric cu 340 de cai si aproximativ 440 Nm pe puntea spate. Multumita unei baterii cu capacitatea de 100 kWh, respectiva masina va putea sa parcurga peste 480 de kilometri cu o singura incarcare, in timp ce 30 de minute petrecute la o statie rapida se vor traduce printr-o autonomie de ~314 kilometri.

Varianta de productie a conceptului mentionat anterior nu va ajunge pe strazi mai devreme de anul 2022, dupa cum precizam si anterior, chiar la inceputul acestui material, insa compania producatoare planuieste sa dea startul comenzilor peste cateva luni, cu pretul de vanzare pornind de la suma de 59.990 de dolari.

Cadillac Lyriq

Cadillac Lyriq

Cadillac Lyriq
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Cadillac Lyriq
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2021