Masina cu motor de 1.3 litri si 218 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 1.3 litri si 218 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 1.3 litri si 218 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 7.4 secunde.

Prezentata publicului larg cu numai trei saptamani si jumatate in urma, chiar la inceputul lunii octomvrie, cea mai recenta iteratie a celebrei game comercializate de compania Mercedes sub numele de A-Class isi va intampina cumparatorii intr-o larga varietate de savori si arome. Printre optiunile pe care faimosul producator cu sediul in orasul german Stuttgart le va pune la dispozitia clientilor sai se regaseste, mai mult sau mai putin surprinzator, si o versiune disponibila sub indicativul A 250 e...

Mercedes A-Class Facelift

... respectiva configuratie beneficiind de serviciile unui sistem PHEV ce combina un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.332 de centimetri cubi - pe benzina, cu un motor electric si o baterie de 15.6 kWh pentru un total de pana la 218 CP, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 7.4 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi, nestingherit, incursiunea pana la viteza de 225 de kilometri pe ora.

Aceeasi varianta promovata sub denumirea de Mercedes A 250 e se va mai putea lauda - dupa cate au mentionat, anterior, oficialii companiei producatoare, si cu un consum mediu de carburant de doar 0.8 - 1.0 litri la 100 de kilometri. Seria vestilor bune continua - oarecum inutil de precizat, cu o autonomie, in modul EV, de 70 - 81 de kilometri, cu o pereche de faruri cu LED, un set de jante cu diametrul de pana la 19 inch, cu instrumente de bord digitale si configurabile, un ecran central de 10.25" etc.

Mercedes A-Class Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Mercedes A-Class Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2022